Back in Holland, we zijn er weer! Het normale leven gaat weer beginnen. En wat kwam ik in de juiste week terug, lekker 26 graden en genieten van de zon. Let’s read on. Diary week 18: Weer terug in Nederland! 

Diary week 18: Weer terug in Nederland!

We zijn weer terug in Nederland. De laatste dagen in Australië waren geweldig, maar ik ben toch weer blij om thuis te zijn. Ken je dat gevoel dat je de eerste dagen van vakantie denkt; ahh nee wat gaat de tijd snel, ik heb nog maar een paar dagen! En dat je dan op een gegeven moment een dag bereikt waarbij je een voldaan gevoel over je vakantie hebt? Dat heb ik nu, dus ik heb een fijn en goed gevoel overgehouden aan deze vakantie! Wat een ervaring om Doom op te zoeken in Australië en te zien wat ze hier allemaal doet. Alle mooie hotspots opgezocht, een mooie rondreis langs The Great Ocean road, naar Kangaroo Island, door naar Adelaide en Grampions, terug naar Melbourne. Wat een leuke tijd!

Het normale leven gaat beginnen!

Toch ben ik altijd wel weer blij om thuis te zijn. Je normale leventje weer oppakken. Op woensdag vertrokken we ‘s ochtends naar het vliegveld en vlogen we om half 10 naar China. Deze vlucht duurde 9 uur en vanaf daar moesten we nog 6 uur wachten. Omdat de vlucht wat later vertrok, hebben we uiteindelijk niet heel lang hoeven wachten op het vliegveld.

Om 12 uur ‘s nachts weer verder naar Nederland, wat nog eens 12 uur duurde. Eindelijk kwamen we dan ‘s ochtends om half 7 aan in Nederland. Tijdens de vluchten had ik redelijk lang geslapen, ongeveer 7 uur in totaal, dus ik dacht dat ik geen jetlag zou hebben. Donderdag heb ik dus eerst even thuis alle was gedaan, koffers uitgepakt en ben ik naar de sportschool geweest. Daarna nog heerlijk van de zon genoten op het balkon, maar toen schoot de jetlag er toch wel in. Het was de planning om nog te gaan tennissen in de avond, maar de jetlag werkte dit een beetje tegen. Dan maar vroeg naar bed, want vrijdag stond de eerste werkdag weer op de planning.

Pakketjes binnen!

Na 2 weken reizen zijn er heel wat pakketjes gekomen die op mij hebben moeten wachten. Gelukkig heb ik een lief vriendje die de pakketjes voor me heeft opengemaakt en er een foto van stuurde, haha!

Diary week 18: Weer terug in Nederland!

Zo kreeg ik dit pakket binnen van Be So Happy met verschillende smaken vegan protein. Ik probeer altijd de juiste eiwitpoeder te vinden, met de lekkerste smaak en de meeste hoeveelheid eiwit. Deze komt hoog in mijn top 5!

Ook heb ik al eerder een pakket gehad van Grace flowerbox, maar deze zijn zo mooi en handig dat ik nog een box kreeg! Echt prachtig en zo handig, de bloemen blijven 3 jaar lang mooi, zonder dat je ze water hoeft te geven! Echt perfect voor mij haha. Diary week 18: Weer terug in Nederland!

En zo mooi, de nieuwe haarproducten van T3micro, ik kreeg een föhn en stijltang van het merk. En ik moet zeggen, de kwaliteit is echt top. De föhn kan op verschillende sterktes en kan ook heel koud, zodat het minder slecht is voor je haar.

Diary week 18: Weer terug in Nederland!

Eerste werkdag

Vrijdag was het tijd voor mijn eerste werkdag. Fijn om iedereen weer te zien en met een goed gevoel de eerste dag te beginnen. Ik mocht wat eerder naar huis, dus nog even lekker van de zon genieten en daarna heerlijk pannenkoeken eten bij paps. Gezellig even bijgepraat over de reis. Mijn vader is in december langs geweest bij doom, dus we hadden veel herkenbare plekken.

Tennis, shoppen en tuinset zoeken

Zondag is voor mij de eerste competitiedag (we zijn eigenlijk al 2 weken bezig, maar ik was op vakantie) en dat betekent weer hard aan de bak. Daarom heb ik vrijdag nog een uur getraind met Dionne en start ik vanaf nu weer met trainen op zaterdag bij Marco. Om 10 uur stond er al een lekker zonnetje, dus tennissen was natuurlijk heerlijk. Even hard getraind en naar huis. Er staat nog niet echt wat op de planning, dus Michael en ik besluiten om even naar de stad te gaan, inspiratie opdoen voor zomerkleding :). Daarna gaan we wat tuincentra af om een tuinset te halen voor het balkon. We hebben hier nog niet echt iets moois staan, dus pakken steeds stoelen uit huis. Dit is natuurlijk niet helemaal top, dus maar op zoek naar iets nieuws. Helaas hebben we niets kunnen vinden.

Gisteren kreeg ik trouwens deze zomershoes van My Jewellery binnen, echt top voor dit weer!

Diary week 18: Weer terug in Nederland!

Zondag, competitie!

Vandaag start dan mijn eerste competitiedag, ik heb gekozen om alleen de 4e single te spelen, omdat ik 2,5 week niet heb getennist en ik meer vertrouwen heb in de rest van het team omdat zij al 2 competitiedagen hebben gespeeld. De uitslag zal ik jullie volgende week vertellen!

Fijn weekend!

Diary week 18: Weer terug in Nederland!