Deze week stonden er verschillende campagnes op de planning, een drukke week maar weer erg leuk om met nieuwe bedrijven samen te werken! Let’s read on. Diary week 18: Josh V campagne & nieuwe foto’s

Diary week 18: Josh V campagne & nieuwe foto’s

Vorige week heb ik weer een dag geshoot met Ier om mooie content te maken. Na het shooten hebben we lekker geluncht bij TEDS in Den Haag. Echt gezellig en heerlijk gegeten.

Nieuwe campagne Josh V

Deze week staat de nieuwe campagne van Josh V online op mijn Instagram. Ik vind het zo leuk dat ik nu samenwerk met merken waar ik vroeger al helemaal fan van was. Dan mag ik toch wel trots op mezelf zijn dat dit allemaal gelukt is!

Diary week 18: Josh V campagne & nieuwe foto's

Campagne Tommy Hilfiger

Ja deze week stroomt over van de veel te leuke campagnes! Vroeger werd er weleens een grapje uit gehaald met mij en Doom voor een shoot voor Tommy door een paar jongens, en dat is mij toch bij gebleven. Dat het dan toch gewoon lukt om een toffe campagne voor dit merk op te zetten, geeft je weer confidence dat je er voor moet werken om zoiets voor elkaar te krijgen!

Diary week 18: Josh V campagne & nieuwe foto's

Nieuwe foto’s maken met Ier

Om elke keer up to date te blijven met de foto’s, hebben Ier en ik zaterdag ook nog wat campagnes ingepland. Zo kunnen we onze feed hier goed op aansluiten en zijn we helemaal ready voor de volgende campagnes! Gisteren hebben we onder andere de nieuwe foto voor Skechers geshoot!

Diary week 18: Josh V campagne & nieuwe foto's

Boy or Girl?

Zondag staat er een leuk feestje op de planning, Frank en Kim gaan bekend maken of ze een meisje of jongetje krijgen, zo leuk, ik ben erg benieuwd!

Moederdag!

Ja wij vieren deze zondag al Moederdag, omdat Geert volgende week moet werken. Dus vanavond gezellig eten bij mams en Moederdag vieren.

Kipling tas

Ik heb ook mijn nieuwe tas van Kipling geshoot, handig als nieuwe laptoptas!

Fijn weekend!