Zo, een lekkere korte week eindigen met Koningsdag! Echt heerlijk zo een lang weekend en een korte week. Dan kom je echt even tot rust. Let’s read on. Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

Heerlijk zo een weekje. Ik ben de afgelopen weken erg druk geweest met lopende campagnes, maar dat is natuurlijk vooral een goed teken! Om meer tot rust te komen had ik besloten om 10 dagen niet te sporten en niet heel precies op mijn eten te letten, nou dit werkt niet heel goed voor mij. Ik merk gewoon dat ik met sporten echt mijn hoofd kan legen en toch wel kan ontspannen. Dit is mijn uitlaatklep dus dit houden we er gewoon lekker in!

Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

7e behandeling bij Release Laser Clinic

Afgelopen week had ik alweer mijn 7e behandeling bij Release Laser Clinic. Ik merk dat de haartjes steeds langer wegblijven en dat ik waarschijnlijk nog maar 1 of 2 behandelingen nodig heb. Ik kan je zeggen, ik raad iedereen aan om deze investering te maken want het scheelt je zo veel tijd en het is zo fijn om hier geen omkijken meer naar te hebben!

Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

Meubels update HACO Wonen & Slapen

We zijn al aardig op weg met de finishing touch van ons huisje, alleen wachten we nog op de tafel en stoelen van HACO. Ik denk dat ze elk moment kunnen komen, ik kan echt niet wachten! Zo benieuwd naar de mooie combinatie. Afgelopen week heb ik nog wat inspiratie opgedaan met mijn mams en zorgen we ervoor dat het huis helemaal naar ons zin is.

Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

Uiteten met An bij Old Jazz Den Haag

Het weekend zijn we goed begonnen in de Old Jazz in Den Haag, een heerlijk restaurantje waar An en ik lekker sushi en oesters hebben besteld. Heel leuk om weer even nieuwe restaurantjes te proberen.

Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

Influencer campagne bij Heavents

Sinds kort werk ik wat uurtjes in de week bij Heavents waar ik mij op dit moment richt op een nieuwe influenceer campagne voor Heaven Outdoor. Het is heel leuk om eens aan de andere kant te staan en mensen uit te kiezen voor een toffe campagne. Zo zie je ook hoe andere meiden en jongens werken en kan je zien waar je zoal op let als je influencers uitzoekt. Het wordt een grootse campagne, i can’t wait to see the results!

Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

Koningsdag in Amsterdam

Ondanks het weer ben ik toch naar Amsterdam geweest, en het was erg gezellig! Eerst even door de stad lopen en daarna dansjes bij leuke tenten!

Diary week 17: Koningsdag & Influencer campagne

Foto’s maken met Ier

As you know, plan ik elke maand wel 1 of 2 dagen in om foto’s te maken met Ier. Ik vind het fijn om op 1 dag heel veel content te schieten zodat je weer even vooruit kan, anders loop je zo achter de feiten aan! Dus we gaan eerst even lekker lunchen bij TEDS in Den Haag en daarna nog mooie foto’s maken als de zon door komt!

Fijn weekend!