Heerlijk een lang weekend Pasen, een nachtje weg en update van ons interieur. Let’s read on. Diary week 16: Pasen en interieur update

Diary week 16: Pasen en interieur update

Deze week heb ik een lekker nachtje weg gepland met Michael naar Maasmechelen. Heerlijk even weg geweest en op zaterdag zijn we naar Roermond Outlet geweest. Erg leuk en lekker om er even tussen uit te zijn.

Diary week 16: Pasen en interieur update

Filmen op werk

Afgelopen week heb ik Dennis van Shape Visions uitgenodigd op werk voor het filmen van onze nieuwe bedrijfsvideo’s van JPT Personal Training & Coaching en JPT Body & Mind. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

Diary week 16: Pasen en interieur update

Interieur update bij HACO

We zijn al een tijdje bezig met ons nieuwe interieur en een tijdje terug is de bank van HACO binnen gekomen! Hier ben ik nog steeds zo blij mee! We zijn nu nog aan het wachten op de nieuwe tafel en stoelen en dan is het interieur al een heel eind.

Diary week 16: Pasen en interieur update

Verjaardag Joyce

Zaterdag waren we al weer vroeg thuis van het nachtje weg en heb ik de avond afgesloten met een gezellig feestje bij Joyce voor haar birthday! Ik was redelijk vroeg thuis en heb lekker lang kunnen slapen. Ook eens even heerlijk!