Nog nooit heb ik zoveel campagnes gehad als deze maand en dat merk ik ook echt met mijn planning. Daarnaast staan de weekenden vol gepland en stond er deze week een trip naar Friesland op de planning. let’s read on. Diary week 15: Naar Friesland & Campagne America Today

Diary week 15: Naar Friesland & Campagne America Today

Een beetje geklaag, maar ik heb het zeker de laatste maanden erg druk en dat merk ik aan mijn lichaam en energie-level. Het is belangrijk om zeker dan goed voor jezelf te zorgen en genoeg rust te pakken. Dit is nog een proces waar ik mee bezig ben maar het besef is er in ieder geval :)

America Today campagne

Afgelopen week ben ik samen met Babette naar Amsterdam geweest voor onder andere de campagne van America Today. Voor de nieuwe collectie had ik een shoot de versierde muur in Amsterdam met een prachtige print. Natuurlijk hebben we hier nog een lekkere lunch aan toegevoegd en tourde we door de stad met onze Felyx E-scooters, haha! Weer een geslaagde dag met veel nieuwe content.

Uitje met werk naar Friesland

Een tijd geleden bedachten we met werk om eens een weekendje weg te gaan en ik heb samen met Regilio het hele plan bedacht om naar Friesland te gaan en het verdere weekendje geregeld. Het was echt geslaagd en gezellig met iedereen!

Nieuwe meubels bij HACO

Ik ben al een tijdje bezig met het uitzoeken van mijn nieuwe meubels en dit doe ik voornamelijk bij HACO. Ik heb in mijn vorige blogs al laten weten hoe mijn prachtige nieuwe bank eruit ziet en ook de tafel en stoelen kunnen elk moment binnen komen. Ik kan niet wachten op de meubels en zal jullie op de hoogte houden van het resultaat!