Whaaa het is bijna zover! Dinsdag ga ik eindelijk mijn zus opzoeken in Australië! hier heb ik zoveeeel zin in! Deze week natuurlijk nog de laatste aankopen doen en Pasen vieren. let’s read on. Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Jeeh we gaan bijna. Dinsdag mag ik dan eindelijk het vliegtuig instappen op weg naar mijn tweelingzus die nu al 6 maanden van huis is. Echt een heerlijk vooruitzicht. Deze week was het aftellen geblazen. Nog 4 dagen werken, de laatste inkopen doen, de campagnes afronden en zomerkleding inpakken! Whoehoeee.

Maandag geen tennis ?

De tennistrainingen zitten er binnen op, het buitenseizoen gaat beginnen. In plaats van maandag te trainen, trainen we nu dinsdag en donderdag. Normaal was dinsdag mijn rustdag dus we hebben het een en ander gewisseld. Nu is maandag mijn rustdag, maar ik weet nog niet zeker of ik dat blijf doen. Maandag is toch zo een dag dat je de week goed begint met trainen. We will see.

De werkdag zit erop en ik heb even een rustig avondje, waar ik de laatste blogs nog afmaak en de campagnes nog even check voor wat ik allemaal af moet hebben voor mijn vakantie. Dinsdag is nu een lange dag. Eerst werk tot 5, daarna gelijk door naar de sportschool en om half 8 op de tennisbaan. Het voordeel is wel dat we nu wat vroeger tennissen op dinsdag. Dan ben ik tenminste niet pas om half 11 thuis. Ik heb trouwens mijn nieuwe tennislegging uitgeprobeerd van Nike, maar hij zakt dus de hele tijd af. Heeft iemand hier ervaring mee of tips? Het is een maat S maar ik heb niet het idee dat hij veel te groot is.

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Trainen en lekker eten

Woensdag staat een lange dag werk op de planning. Op woensdag werk ik altijd alleen en dat vind ik soms wel lekker. Je kan goed in 1 stuk door werken en je doet toch wat meer op zo een dag. Na werk ga ik door naar de fitness, met Jill en Lorena. Een zware benentraining staat op de planning. Oja deze week zit ik al op de 2250 calorieën. Ik ben momenteel 0,8% gedaald in vet en 0,4 kg aangekomen in spier. Het gaat de goede kant op! Na de training stond er alweer een heerlijk gerecht op mij te wachten. Wat heerlijk als je vriendje lekker kan koken!

Laatste items shoppen en lunchen bij Club Vers

Donderdag staan er veel leuke dingen op de planning. ‘S ochtend ben ik vroeg begonnen met een bovenlichaam training met Ashley. Daarna haasten, want ik mag samen met Iris en mijn moeder de nieuwe menukaart van Club Vers testen. En wat een lekkere gerechten hebben we op zeg. Ik zat zo vol, haha! Echt een aanrader. Club Vers is een healthy lunchroom en diner tentje waar ik graag kom. Het zit vlakbij Holland Spoor in Den Haag.

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Na deze heerlijke lunch zijn we de stad in gegaan om de laatste zomerse koopjes te doen. Bij Sam Friday mocht ik een nieuwe bikini uitkiezen van de nieuwe collectie en hij is prachtig! Dit is hem geworden:

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Daarnaast kan je je look helemaal compleet maken met een handdoek in dezelfde print, een tas in dezelfde print en een waterfles voor naar het strand! Helemaal beach ready for Australië! Na deze shopdag kwam ik thuis en stonden er leuke pakketjes op mij te wachten. Van Een PR bureau heb ik een heerlijk luchtje van Michael Kors gekregen een een zonnebrandpakket van Ultra sun. Echt superlief!

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Laatste dagje werken!

Whoe vrijdag is mijn laatste werkdag voor de vakantie! De laatste opdrachten afronden en klaaaar! Na werk ga ik gelijk door naar Yvonne van Salonvon om mijn nagels te laten doen. Ik ga dit keer voor een oranje/beige kleur, leuk voor je als je bruin bent!

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!Daarna snel racen naar Sam voor mijn laatste meting voor de vakantie. Op basis van deze meting gaan we kijken hoe mijn lichaam heeft gereageerd op het verhogen van mijn calorieën. Ik denk dat dit wel goed is gegaan! Na de weging door naar huis, omkleden en gezellig een drankje doen met Isa!

Druk druk druk

Zaterdagochtend begint alweer vroeg, ik ga toch mijn tennisbroek naar de kledingmaker brengen om hem te laten versmallen. Daarna gelijk door naar de Wimpersalon van The Beauty Lounge Sparkle voor mijn wimpers. Het is weer super mooi geworden, en lekker dichtbij in Rotterdam!

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Alles lekker opfrissen voor de vakantie. En weer racen naar huis, nog even sporten en klaarmaken voor een fotoshoot met Ier. We hebben allebei een samenwerking met NAKD, dus daar gaan we weer toffe foto’s voor maken. De foto hierboven was onder andere in het NA-KD suit, met de code ‘ daphnes20’ krijg je 20% korting op je order bij NAKD! Na de foto’s eindelijk even wat rust. Vanavond gezellig een avondje met Michael naar de film!

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

Eerste Paasdag

Zondag Eerste Paasdag, rustig wakker worden met Michael en even ontspannen. Ik denk dat ik vandaag nog even wat laatste blogs ga afmaken, foto’s ga bewerken en ik hoop nog te gaan hardlopen aangezien de sportschool gesloten is. Vandaag vieren we eerste Paasdag bij Michael zijn vader en tweede Paasdag vieren we met mijn vader. Lekker brunchen met de familie. Maandag nog mijn koffer inpakken en dan gaan we bijna!!

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!

 

 

 

 

 

Diary week 15: Bijna naar Australië, tas inpakken en laatste inkopen doen!