Een korte werkweek, gevolgd door een weekendje naar Ibiza! Even heerlijk weg en ontspannen. Let’s read on. Diary week 14: Naar Ibiza & Max trainer M7

Diary week 14: Naar Ibiza & Max trainer M7

Afgelopen week is voorbij gevlogen, en dat komt mede door het weekendbezoek aan Ibiza. Redelijk spontaan, een weekendje weg plannen naar Ibiza, 2 weken van te voren :). Ik had met Ier het idee om een lang weekend naar Ibiza te gaan en we zaten eigenlijk te kijken voor de maand mei, maar dat was natuurlijk prijs technisch erg ongunstig. Uiteindelijk konden we niet later in april en anders zou het pas september worden, dus dan maar lekker direct boeken voor het eerste weekend van april!

Planning Ibiza

Als je mij al langer kent dan vandaag, weet je dat ik actief bezig ben met Instagram en dit ook deels mijn werk is. Om mooie content te maken voor de lopende campagnes, wilde Iris en ik graag naar Ibiza. Aangezien Nederland nog niet echt heel mooi weer vertoont, was het plan snel gemaakt; op naar Ibiza. Helaas was het nog niet heel warm, maar we hebben wel veel content kunnen maken.

Diary week 14: Naar Ibiza & Max trainer M7

Overnachten in Gazebo Mansion

We hebben heer-lijk kunnen overnachten in Gazebo Mansion, Ibiza Stad. Deze grote villa was op dit moment van het jaar nog redelijk leeg, dus we konden lekker van het hele huis gebruik maken. Ik zal nog een gehele blog wijden aan Ibiza, dan weet je ook wat we allemaal gedaan hebben in 3 dagen en welke hotspots je dus zeker niet mag missen.

Diary week 14: Naar Ibiza & Max trainer M7

Uiteten bij Nagai Restaurant

De eerste avond zijn we bij Nagai geweest voor een heerlijk diner, we zijn hier zo verwend. De eigenaar had een heerlijke samenstelling van gerechten voor ons laten maken en we hebben zelf een lekker toetje uitgezocht. Echt een aanrader als je in Ibiza bent.

Diary week 14: Naar Ibiza & Max trainer M7

Max trainer M7

Een Max trainer in je woonkamer, het kan! Afgelopen week heb ik deze mooie Max trainer M7 mogen ontvangen en ik ben er zo blij mee! Het is echt ideaal om een eigen trainer in je huis te hebben staan, zeker met bijvoorbeeld feestdagen als de sportschool gesloten is of als je even lekker thuis wilt sporten.

Diary week 14: Naar Ibiza & Max trainer M7

De Max Trainer M7 is HET top-of-the-line model voorzien van dual mode LCD/LED displays, commercial grade hendels, nieuwe aerobe grepen met zowel burn rate als weerstand verstelmogelijkheden, sport performance racepedalen, 2 extra trainingsprogramma’s en 4 extra weerstandsniveaus ten opzichte van de Max Trainer M5. 

Een week niet sporten

De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt aan een gezonde levensstijl, wat in mijn ogen voornamelijk sporten en gezond eten is. Toch merk ik dat ik dit, in combinatie met drukke banen, best zwaar begin te vinden. Ik raak wat oververmoeid en dit werkt alleen maar averechts, in alles wat ik doe. Nu heb ik met Michael afgesproken dat het wellicht even slimmer is om een tijdje niet te sporten en mij meer te focussen op andere dingen zoals werk en Instagram. Even kijken hoe dit mij afgaat en of ik dan minder moe ben.