De week is alweer bijna voorbij en dat is een goed teken, dan heb je het naar je zin. Ennnn, Australië komt steeds dichterbij. Nog een paar dagen werken en dan ga ik eindelijk mijn kleine zusje weer terugzien! Let’s read on. Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje! 

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!

Jeeh deze week gaat ook alweer zo hard, en ik heb het lekker druk dus dat is een goed teken. Maandag begon ik de dag vroeg bij mijn werk, waarna ik naar de sportschool ben geweest en thuis nog 1,5 uur heb gewerkt. Daarna deze lange dag afgemaakt op de tennisbaan. Moe maar voldaan weer mijn bedje in voor de volgende dag.

Dinsdag begon de dag bij JPT en heb ik een rustdag ingepland. Nu ik meer met het schema bezig ben weet ik ook dat het belangrijk is om voldoende rust te nemen (dit wist ik natuurlijk al, maar deed ik niet altijd). Op dinsdag heb ik dus mijn rustdag. In de avond heb ik nog wat gewerkt en blogs geschreven. Weer een dag die voorbij is gevlogen. Vandaag heb ik ook echt een prachtig Bh van Hunkemoller binnen gekregen. De nieuwe collectie is weer prachtig.

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!

Pakketjes bestellen, whoehoe!

Op woensdag begin ik mijn dag bij JPT en heb ik weer een zware training met Jill op de planning. We hebben besloten om wat meer op conditioneel vlak te trainen, om zo goed het nieuwe tennisseizoen in te gaan. En dat is te merken, we hebben allebei mega spierpijn na deze pittige training. Een goed teken dus.

Daarnaast mag ik weer toffe kleding uitzoeken van het merk NAKD. Hiervoor kan je de code ‘daphnes20’ gebruiken op jouw bestelling, zodat je 20% korting ontvangt. De kleding komt volgende week binnen, dan laat ik dit natuurlijk allemaal zien! éen van de items is deze toffe trui.

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!

Donderdag, campagne dag!

Whoehoeee, de nieuwe sportcollectie van My protein is gelanceerd en deze mag ik aan jullie showen! Ik ben echt super blij met de items, de sportbh zit perfect en de top heeft een mooie afgewerkte rug. Ook hier kan je mijn code gebruiken,  DAPHNEKLEDING.

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!

En almost ready for summer, de nieuwe items van Kiims zijn ook weer geweldig. Dit jurkje ga ik waarschijnlijk heel vaak dragen in de zomermaanden, vooral leuk als je lekker bruin bent haha.

Met de code daph15 krijg je 15% korting op www.kiims.com

 

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!

Zo dat waren de pakketjes weer voor deze week haha! Ik ga over 1,5 week naar Australië dus het is nog even zomeritems inslaan! Weet iemand nog waar ik leuke slippertjes kan kopen? En waar de verzending niet te lang duurt? Anders ga ik dat denk ik net niet redden met Pasen voor mijn vakantie.

Time to relax

Donderdag begin ik de dag in de sportschool met Ashley, bovenlichaam staat op de planning. Oja na twee weken gemiddeld 2000 calorieën te eten, ben ik zelfs een halve kilo afgevallen. Can you believe it? haha, met 1500 val ik geen grammetje af en met 2000 calorieën wel. Ik denk dat mijn lichaam zo gewend was aan weinig eten dat het niet meer reageerde op het verlagen van mijn gewicht. Nu gaan we de goede kant op!

Ik heb vanavond weer een Mindfulness cursus en 1 ding wat ik hier heb geleerd is dat je moet leren loslaten en aan jezelf moet denken. Dus ook eens lekker ontspannen en niet continue gestrest zijn over alles en iedereen. Dus vandaag staat er een heerlijke massage op de planning. Samen met Ier gaan we lekker voor een ontspanningsmassage om even lekker bij te komen, heerlijk.

Weekend!

Zaterdag staat er een feestje op de planning! Ik hoop dat het weer het een beetje toelaat want het is deels een buitenfeestje. Het heet Circus X en is in Hoek van Holland. Veel van mijn vriendinnen gaan erheen dus ik denk dat het wel een gezellige dag gaat worden.

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!

Online shoppen?

Zondag even relaxen, sporten en boodschappen doen, de usual stuff. En ik wil online nog even kijken voor wat leuke dingen voor vakantie. Ik zit nog te twijfelen over een extra Levi’s broekje voor Australië, want die zijn echt super en blijven lang mooi. En ik ben nog opzoek naar leuke schoenen en een tas om mee te nemen. Nog even kijken of ik dit nodig heb, en dan sluiten we het weekend weer af!

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!

 

 

 

 

Diary week 14: Massage, update nieuw voedingsschema en feestje!