Ja we gaan een nachtje weg naar Antwerpen en ik heb iets spannends laten doen; mijn wenkbrauwen! Let’s read on. Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Pff wat gaan die weken snel zeg, maar dat betekent wel bijna Australieeeeee! Op 3 april ga ik eindelijk mijn sis weer zien, na 6 maanden! Zin in.

Zondag heb ik nog gezellig samen met mijn moeder inspiratie opgedaan in de Ikea voor een kledingkamer. We hebben nu wat rekken neergezet, maar hier willen we echt een gave inloopkamer van maken.

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Another week!

Klaar voor een nieuwe week, maandag beginnen we om 8 uur bij JPT. Eerst nog even een foto plaatsen op Instagram. Ik heb twee leuke campagnes mogen doen voor Eve sleep en voor Sam Friday. Deze twee heb ik gecombineerd in 1 foto. Ik heb een bh en een slaapjurkje gekregen van Sam Friday en dat was nog even nadenken over hoe ik dit op de foto ging zetten. Dit is het resultaat!

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Maandag een dagje hard werken en ’s avonds lekker beginnen met een legday. Na de training heb ’s avonds nog doorgewerkt en daarna weer getennist van 9 tot 10. Maandag zit er weer op, wel een goede dag!

Wenkbrauwen laten doen

Whaa, vandaag is het zover! Ik ga mijn wenkbrauwen laten doen. Eerst werken van tot 5 en dan door naar Cocon Cosmetics. Hier is het dan zover. Ik zet deze week een blog online met hoe het in zijn werk ging en wat ik van het resultaat vind. Stay tuned. PS  permanente make-up is dus NIET hetzelfde als tatoeëren, wat iedereen denkt. Dit blijft 2 tot 4 jaar zitten en dan wordt het minder.

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Shoppen shoppen shoppen

Zoals jullie wellicht vaker zien op mijn Instagram, heb ik weleens een samenwerking met NAKD. Afgelopen maand verliep goed dus ik mag nu alweer nieuwe items uitzoeken. Dat is zo leuk, dan mag je uit een lange lijst van URL’s, items uitzoeken. Dus dit heb ik natuurlijk uitgebreid gedaan. Can’t wait to see it!

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Trainen en werken

Niet zo anders dan andere dagen, vandaag heb ik weer een dagje gewerkt en heb ik weer gezellig samen met Jill gesport. Bovenlichaam stond op de planning. Ik houd mij nu beter aan de rustdagen, dus ik heb dinsdag niet gesport. Vandaag doe ik dan bovenlichaam, donderdag legday en zaterdag denk ik weer een training. Even kijken hoe het loopt. Na het sporten heb ik nog een tijdje gewerkt.

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Donderdag; day off

Ik heb mijn wekker nog redelijk vroeg gezet, maar ik heb hem blijkbaar uitgezet en ben verder gaan slapen haha, ik werd om 10 uur wakker. Ik denk dat ik het nodig had. Ik kijk op mijn telefoon en de wifi doet raar. Blijkt dus dat er een Caiway storing is… En dat op de dag dat je thuis werkt, lekker dan. Dan merk je pas hoe hard je internet nodig hebt. Op het moment dat ik dit aan het typen ben, doe ik dat dus ook heel fijn via Word, in plaats van mijn blog. Wat een gedoe zeg. Dan zo maar even eerst sporten en daarna kijken of het verholpen is. Het kon nog wel uren duren, stond er op het internet.

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Diary week 11

Diary week 12

Vrijdag, bijna weekend en nachtje weg!  

Omdat Michael de dag na Valentijnsdag jarig is, hebben wij Valentijnsdag verplaatst naar nu. We gaan na het werk, heerlijk een nachtje weg naar Antwerpen. Ik neem Michael mee uiteten en Michael bepaalt het Hotel. Zo leuk! Gelukkig kan ik vandaag wat eerder weg van werk, omdat ik deze week veel in de avond heb gewerkt. Dus hop, naar Antwerpen!

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Zaterdag worden we heerlijk wakker in een luxe hotel en genieten we van een uitgebreid ontbijt. Zo heerlijk om even lekker te ontspannen. Daarna struinen de door Antwerpen, zo leuk!

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen

Enjoy your weekend!

Zaterdagmiddag gaan we naar huis na een leuk dagje Antwerpen. En zaterdagavond ga ik weleer uit eten haha, ja lekker lekker! Ik ga samen met Ier uiteten bij een Fletcher hotel, dat hebben we nog tegoed van een nachtje weg. Het was echt weer heerlijk. We hebben hier lekker lang nagetafeld en hierna toch redelijk vroeg naar bed gegaan. Zondag begint de dag vroeg met een work-out, halen we de boodschappen, doen we de was, schoonmaken etc. Daarna nog heerlijk genieten van het weekend en lekker uitrusten. Let’s start a new week!

Diary week 13: Wenkbrauwen laten doen en nachtje weg naar Antwerpen