Jaaa finally, hier heb ik op lang op gewacht maar eindelijk is hij er! Mijn nieuwe bank en tafeltjes zijn binnen! Let’s read on. Diary week 13: Nieuwe HACO bank en Bellisimo tafels!

Diary week 13: Nieuwe HACO bank en Bellisimo tafels!

In oktober hebben Michael en ik ons huis gekocht en we zijn sinds januari bezig met de verbouwing. In de tussentijd zijn we begonnen aan de zoektocht naar een mooi interieur, dat begonnen is bij HACO. We hebben een lange zoektocht gehad, maar toch de PERFECTE bank uitgezocht bij HACO. Ik ben er helemaal weg van en hij past zo goed bij onze huisstijl.

Diary week 13: Nieuwe HACO bank en Bellisimo tafels!

Tafeltjes Riverdale bij Bellisimo

Ik ben op zoek gegaan naar matchende tafeltjes en heb deze mooie combinatie van 3 ronde tafeltjes bij Bellisimo gevonden! Het zwart van de tafeltjes komt terug in de poten van de bank, dus daar ben ik helemaal blij mee. Nu wil ik deze combinatie nog afmaken met een mooi vloerkleed.

Diary week 13: Nieuwe HACO bank en Bellisimo tafels!

Nieuwe Max trainer M7

Ik heb deze week de nieuwe Max trainer M7 thuis mogen ontvangen! Echt fijn om een goed fitness-apparaat thuis te hebben voor mijn cardio.

Diary week 13: Nieuwe HACO bank en Bellisimo tafels!

Bijna naar Ibiza

Volgende week donderdag ga ik met Ier 4 dagen naar Ibiza, dus we hebben even gezeten om een plan te maken voor deze 4 dagen. We gaan lekker genieten van de zon, campagnes shooten en lekker eten natuurlijk. Ik heb er zo zin in, even weg en ontspannen.

Uitje met Bodytec Studio

Afgelopen zaterdag hebben we een leuk uitje met werk gehad. We zijn wezen Paintballen in Delft en vervolgens de dag geëindigd met een BBQ. Het was veel leuker dan ik had verwacht haha, ook al deden de schoten wel zeer! Maar we hebben gelachen!

Diary week 13: Nieuwe HACO bank en Bellisimo tafels!

Diary week 13: Nieuwe HACO bank en Bellisimo tafels!