Weer leuke events staan op de planning en wie mij langer dan vandaag kent, weet dat als ik iets in mijn hoofd heb, het gelijk wil hebben. Nu hebben we het over een puppy, haha! Let’s read on! Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

Ja je leest het goed, ik wil zoooo graag een puppy. Michael ziet het nog niet helemaal zitten, maar hoe leuk is een Franse Bulldog? Dat is toch te schattig! Als iemand dus nog een goed adres weet, hoor ik het graag, haha!

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

New week, new changes!

Een nieuwe week is weer begonnen, en dat betekent een frisse start. Zondag heb ik met mijn moeder meegedaan aan de puzzelrit die zij met Geert heeft georganiseerd voor het goede doel. Een leuke dag, maar ik was ook echt super moe, dus snel mijn bed in zondagavond. Lekker van 9 uur tot 7 uur ‘s ochtends geslapen. Daarnaast heb ik zaterdag echt een super toffe dag gehad in Utrecht en heb ik mogen shoppen bij Sam Friday voor een leuk lingeriesetje, pyjama en sport bh!

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

Tijd om maandag goed te beginnen. Na een lange dag werken, heb ik mijn meting bij Sam. Ik loop al een tijdje te twijfelen over wat ik nou wil wat betreft voeding en training, en na de weging heb ik besloten om een nieuw schema te laten maken bij Sam. Hierbij richt ik mij eerst op het verhogen van de calorie-inname, zodat mijn lichaam wat meer gewend raakt aan een hogere inname. Na een aantal weken gaan we dit verlagen, zodat ik eindelijk weer wat kan afvallen.

Daarnaast heb ik een nieuw fitness schema gekregen om mijn spieren weer een extra prikkel te geven. Er valt echt een last van mijn schouder dat ik hier nu niet meer zelf over hoef na te denken, om te kijken wat ik nou precies zou gaan doen met mijn training en voeding. Let’s go!

Na mijn training heb ik thuis wat gegeten en sloot ik de dag weer laat af op de tennisbaan.

Dinner at mom’s

Dinsdag ben ik de dag begonnen met werken. Ik merk de laatste tijd, eigenlijk sinds ik met mijn nieuwe werk ben begonnen, dat het Instagrammen er een beetje bij inschiet. Normaal plaatste ik 2 foto’s per dag en nu ongeveer 4 per week. Ik weet niet of jullie dit wellicht vervelend vinden? Ik wil namelijk wel alleen content plaatsen dat echt leuk en relevant is. Ook wil ik wat meer balans vinden door wat meer rust te nemen tussen door. Na deze werkdag heb ik lekker een avondje bij mijn moeder doorgebracht en heeeeerlijk gegeten. Ik vind het altijd zo gezellig om lekker lang na te tafelen bij mijn mams. Ook gaan we bijna Doom opzoeken in Australië. Daar heb ik ook zo een zin in!

Oja, ik neem dus altijd lijnzaad door mijn havermout, om voldoende vezels binnen te krijgen. Nu heb ik van Linwoods ontdekt dat er ook lijnzaad met een smaakje bestaat. Deze heb ik dus eens geprobeer en is het heerlijk.

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

Nieuw schema in de maak!

Mijn nieuwe schema is al in de maak bij Sam, woensdag bespreken we de laatste dingen en donderdag is die af. Ik begin gelijk, zodat er geen dag verloren gaat. Woensdag werk ik nog even lang door en staat er een mix training op de planning. Ik merk dat ik nog veel spierpijn heb van afgelopen week, dus ik doe wat benen en buik. Vroeg naar bed, want ik ben nog zo moe. Ik heb afgelopen week het schema gevolgd waarbij ik weinig koolhydraten binnen kreeg. Dit sloeg wel erg hard aan, want ik ben er nu nog steeds erg moe van. Ik merk dat dat niet zo goed gaat met mijn lichaam en activiteiten niveau.

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

Vandaag heb ik ook twee toffe items binnengekregen van Kiims. Op een van onze closet sale’s was Kim ook aanwezig en nu heb ik een leuke samenwerking met haar. De items zijn van super goede kwaliteit, dat vind ik altijd heel belangrijk.

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

Donderdag naar werk?

Ja, deze week heb ik wat dagen omgedraaid. Vandaag stond er een fotoshoot op de planning op mijn werk, en Petra vroeg ik of ik hier model voor wilde staan bij de Body & Mind. Natuurlijk wilde ik dat! En aangezien ik in de avond ook de Mindfulness cursus had, heb ik geruild met de vrijdag. De shoot was echt super leuk om te doen en het was fijn dat ik er bij was, omdat ik de foto’s natuurlijk ook ga gebruiken voor social media, dus dan had ik daar enige inbreng in. Na deze werkdag heb ik bovenlichaam getraind en ben ik bij paps gaan eten. De ene week komt het niet uit en eet ik heel de week thuis en dat wissel ik af met weken dat ik wel wat meer ruimte heb en dus en bij mijn moeder kan eten en bij mijn vader.

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

Blogs die je vast ook leuk vind:

Diary week 10

Diary week 11

Weekend op vrijdag!

Jaa vrijdag al weekend! De wekker heb ik even uitgezet en ik ben wat langer blijven liggen. Om half 10 werd ik wakker en heb ik nog even rustig aangedaan. Lekker mijn bakje havermout in bed opgegeten en rustig wakker worden. In de middag heb ik geluncht en legday gedaan. En daarna, finally, heb ik mijn schoenen kunnen ophalen! Ik was al heel lang opzoek naar Sandro Paris Flame Sneakers en ein-de-lijk waren ze er!!! Ik ben er zooooo blij mee!!!

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness

 

PUMA EVENT

Whaaa, leuke dag deze zaterdag! Eerst heb ik een afspraak met een PR bureau en daarna staat er een PUMA event op de planning. Tijdens dit event wordt de nieuwe collectie gelanceerd (En Pointe Collectie) en krijgen we een work-out van Murthel Groenhart.

Na dit dagje in Amsterdam, ga ik weer naar huis. Vanavond heerlijk uiteten met mijn vriendinnen bij Sushi Meisjes. Samen met Sam geven we dit als cadeautje aan An voor haar bday. Zo een gezellige dag dit!

Relax

Na de mindfulness cursus van afgelopen week heb ik weer wat besef dat ik rust moet nemen. Ik heb al heel wat geleerd tijdens deze cursus. Zo is het belangrijk om dingen waar je mee zit, gewoon te vertellen en je hart te luchten. Daarnaast leer je met ademhalingsoefeningen dat je wat meer ontspannen bent en hoe je bijvoorbeeld met stress om kan gaan. Heel leerzaam. Voor de volgende cursus kan je je online inschrijven.

Zondag heb ik de wekker uitgezet en ben ik weer heerlijk zelf wakker geworden rond een uur of 10. Even rustig ontbijten en sporten. Michael heeft wat foto’s gemaakt van mij voor mijn Instagram. Ik vind ze echt gaaf geworden, je zult ze binnenkort online zien!

Diary week 12: Ik wil een puppy!, Puma event en Mindfulness