Het was tijd voor een leuk feestje in de Hoekse Polder en de start van de Felyx campagne in Den Haag. Let’s read on. Diary week 12: Circus X & Felyx campagne

Diary week 12: Circus X & Felyx campagne

Deze week stond in het teken van veel leuke campagnes, drukte en een weekend met een gezellig feestje!

Maandag stond een campagne op de planning van de Waterschappen. Afgelopen woensdag had je de mogelijkheid om te stemmen en daar was de Waterschappen een onderdeel van. In mijn blog en via mij Instagram foto heb ik uitgelegd wat de Waterschappen inhoudt en waar je op kunt stemmen.

Diary week 12: Circus X & Felyx campagne

Naast de Waterschap campagne heb ik momenteel een long term samenwerking met Team Kappers waar ik om de zoveel weken naar de kapper ga. Ik vind het belangrijk om het vertrouwen in een merk te geven door middel van een langdurige samenwerking, in plaats van hoppen van de een naar de ander. Ik vind Team Kappers ook super gezellige meiden en natuurlijk is de behandeling super.

Diary week 12: Circus X & Felyx campagne

Nagels laten doen bij Renate

Afgelopen week heb ik mijn nagels weer laten doen bij Renate in Naaldwijk. Ik ben voor een nude kleur gegaan, like always haha! Zeker met de zomerse dagen die er aan komen, vind ik het fijn om een lekkere lichte kleur te kiezen.

Diary week 12: Circus X & Felyx campagne

Felyx campagne en lunchen met Babette

Afgelopen zaterdag ben ik samen met Babette naar het event van Felyx gegaan waarbij we een leuke rit hebben gemaakt op de E-scooter. Rond april/ mei zullen de e-scooters in Den Haag geïntroduceerd worden. Natuurlijk hebben we lekker getoerd en geluncht in de stad!

Nieuwe sieraden van PS Call me!

Afgelopen week heb ik een prachtige sieraden set ontvangen van PS Call me en ik ben er helemaal blij mee, zo mooi zijn ze! De sieraden zijn van echt goud gemaakt en zijn dus van goede kwaliteit. Je kan ze dus lekker omhouden met douchen en slapen. Echt prachtig!

Diary week 12: Circus X & Felyx campagne

Circus X festival

Zaterdag hebben we de dag afgesloten met een leuk feestje in Hoek Van Holland. Ik werk al een tijdje voor Heavents, waar dus ook Circus X onder valt. Het was erg gezellig en leuk om andere meiden te ontmoeten!

Diary week 12: Circus X & Felyx campagne