Een nieuwe week, met volop leuke verhalen! Een dagje Rotterdam, Shoppen in Utrecht en weer een nieuw schema voor het sporten. Let’s read on! Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

Vorige week heb ik mijn eerste les Mindfulness gehad, waar ik heb geleerd dat het belangrijk is om voldoende rust te nemen. Afgelopen weekend heb ik dan ook heel weinig gedaan, zodat ik echt eens goed kon uitrusten. Gek, maar daarna was ik nog duffer geworden, omdat je je lichaam natuurlijk de kans geeft om te ontspannen. Maar dit heeft mij wel goed gedaan. Maandag start ik weer fris en fruitig op werk. Na het werk ben ik naar de sportschool geracet en heb ik een goede upper body training gedaan. Om weer wat extra te verbranden, heb ik HIIT aan mijn training toegevoegd. Morgen komt de blog hierover

online. Na de training even lekker gegeten en door naar de tennis. De maandag zit er weer op.

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

Nieuw schema

Op mijn werk praat iedereen natuurlijk de hele dag over voeding en sporten, dus daar heb ik geluk mee. Een collega heeft mij geholpen met het maken van een ander voedingsschema, omdat ik nu aardig vastloop met wat ik aan het eten ben. Ik daal namelijk niet meer echt in gewicht, en dat is op dit moment wel de bedoeling. Het schema start met een ontbijt van 2 eieren, een halve appel en een lepel pindakaas. Ik eet al 4 jaar lang elke ochtend havermout, dus een beetje variatie kan geen kwaad. Ik ben benieuwd wat dit schema mij gaat brengen! Keep you posted.

Deze blog vind je vast ook leuk:

Diary week 10 Is mindfulness iets voor mij?

Diary week 9 Zoveel goed nieuws in 1 week!

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

New home vriendin

Dinsdag startte de dag met werk, waarna ik bij mijn schoonmoeder heb gegeten. Dinsdag is altijd mijn rustdag geweest, dus dat wil ik er nu wat meer in gaan houden. Daarna heb ik eindelijk een theetje gedaan bij Anne, en gekeken in haar nieuwe huisje, super leuk!

Rustig op werk

Afgelopen week was het vakantie en dat merkte je ook op werk. Iedereen is op vakantie, dus het was super rustig. Wel lekker voor mij om goed door te kunnen werken. Woensdag heb ik een zware legday gehad met Samantha, en eindelijk even een rustig avondje met Michael op de bank. Ik voel wel dat mijn energie iets omlaag gaat, omdat de koolhydraten inname wat aan de lage kant is in het schema, maar wellicht gaat dit mij helpen.

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

Pierre Rotterdam

Donderdag heb ik even wat rust genomen. Ik ben om 10 uur gaan sporten, waarbij ik startte met een zware HIIT work-out. Na deze training heb ik licht bovenlichaam gedaan omdat ik nog wat spierpijn had van maandag. Na deze training heb ik mij klaargemaakt om lekker te gaan lunchen met Babette in Rotterdam bij Pierre, echt een aanrader. Super schattig en lekker eten. Daarna heb ik thuis nog wat blogs geschreven en heb ik eindelijk weer eens bij mijn moeder gegeten.

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

Bijna

 weekend!

Vrijdag nog even werken en dan weekend. Ik vind het lekker om om de week even naar de zonnebank te gaan, dus daar ga ik nu even van genieten. Daarnaast ga ik morgen een dagje naar Utrecht, dus kies ik er voor om vanavond nog te trainen en morgen een uurtje langer te blijven liggen. Op vrijdagavond is Michael altijd bij zijn vrienden dus heb ik het huis voor mij alleen. Wel lekker om even een avondje te relaxen.

Dagje Utrecht

Jeeh vandaag ga ik een gezellig dagje weg met Lianda. Wij spreken altijd van die leuke dagen af dat we een hele dag weg gaan naar een stad. Vandaag is dat Utrecht. De lunch gaat uiteraard naar TEDS, een van mijn favoriete tentjes. Echt heerlijk. Vanavond heb ik de verjaardag van Anne, en dan is zaterdag al weer voorbij!

Sunday funday

De zondag lekker relaxed wakker worden en uiteraard starten we de dag met een work-out. Na de training heb ik even boodschappen gehaald met Michael en gaan we genieten van het weekend. Wat is het nog koud buiten zeg, dus we blijven lekker binnen, met een Netflix serie. We kijken nu Queen of the South, echt een aanrader om samen met je vriend te kijken.

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

 

 

 

 

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht