Ik kan niet wachten op volgende week, dan komt eindelijk onze bank! Deze week sluiten we af met een feestje in Amsterdam. Let’s read on. Diary week 11: Naar Zsa Zsa Su en nieuwe lampen kopen

Diary week 11: Naar Zsa Zsa Su en nieuwe lampen kopen

Ja we zitten nog steeds midden in de verbouwing. De keuken is redelijk af en de vloer ligt, alleen de meubels nog! Het leukste deel gaat beginnen. Volgende week kunnen we de nieuwe bank van HACO verwachten en de week erop komen de stoelen en de tafel, ook van HACO. Ik kan niet wachten om vervolgend alles aan te kleden en mooi te maken. Dit is de bank met een andere stof en andere vorm, maar wel goed als inspiratiebeeld!

Diary week 11: Naar Zsa Zsa Su en nieuwe lampen kopen

Lampen kopen voor in huis

Zaterdag start ik de dag met een vroege morning work-out en ga ik daarna gezellig ontbijten met Michael. Er zijn nog heel wat dingen die we moeten aanschaffen voor het huis en vandaag gaan we even kijken voor nieuwe lampen. We zoeken 2 kleine plafondlampen en een voor boven de keukenbar. De kleine lampen hebben we gevonden, en we hebben al wat mooie lampen bij Industrieel Wonen gevonden!

Diary week 11: Naar Zsa Zsa Su en nieuwe lampen kopen

Naar Zsa Zsa Su!

Zaterdagavond staat er nog een leuk feestje op de planning, we gaan naar Zsa Zsa Su in Amsterdam, gezelliggg! Ondertussen ben ik druk bezig met het ombouwen van mijn blogsite zoals je ziet! Ik ben er erg blij mee dat ik hem even een opfrisbeurt heb gegeven. Ik vind het heerlijk om wat verandering door te voeren, ziet er gelijk wat leuker uit.

Kleding verkopen op United Wardrobe

Met alle samenwerking rondom kleding heb je af en toe wat kleding die je niet meer aan doet. Deze verkoop ik, zoals velen weten, via United Wardrobe. Hier kun je mijn kledingkast shoppen! Ik zet er elke week wel nieuwe items op, dan speur ik door al mijn foto’s en kom ik altijd wat items tegen die ik al lange tijd niet heb gedragen. Ze zijn meestal nog zo goed als nieuw, omdat ze via een samenwerking komen.

Diary week 11: Naar Zsa Zsa Su en nieuwe lampen kopen

Wandeling maken door de duinen

Voor een nieuwe campagne van de Waterschappen stond er een leuke wandeling op de planning. Na wat uitstellen omdat het weer het niet toeliet, hebben Michael en ik deze week tijd vrij kunnen maken om een wandeling te maken door de duinen van Monster en Hoek van Holland. Via de Beleef Route App kun je gemakkelijk een route kiezen die al mooi voor je is uitgestippeld. Zo weet je precies hoelang je kunt lopen en kom je leuke weetjes onderweg tegen. Woensdag is het tijd om te stemmen voor de waterschappen, je kunt dinsdag mijn blog lezen over deze ervaring!

Diary week 11: Naar Zsa Zsa Su en nieuwe lampen kopen