Jaaaa 2 weken geleden was het zover. Ik zat er al heeeel lang over na te denken, maar hij is nu echt van mij! Ik heb een Chanel tas gekocht! Let’s read on. Diary week 10: Chanel tas & huidserum Cromapharma

Diary week 10: Chanel tas & huidserum Cromapharma

Iets wat ik natuurlijk super graag met jullie wil delen, is het feit dat ik 2 weken geleden eindelijk heb besloten om een Chanel tas te kopen. Ik had er al heel lang 1 op het oog, en toen heb ik hem bij Unique Designer Bags in Naaldwijk gevonden! Deze prachtige Chanel bag is nu van mij, zooooo blij mee!

Diary week 10: Chanel tas & huidserum Cromapharma

Uniek serum laten maken bij Cromapharma

Afgelopen donderdag ben ik in de Babor in Rotterdam Kralingen geweest om een uniek serum van Cromapharma te laten maken, op basis van mijn huidtype. Van de week heb ik al een uitgebreide test ingevuld met allemaal vragen over mijn huid, waar dan een unieke samenstelling van ingrediënten uit komt rollen die perfect bij mijn huidtype past. Zo heb ik dus een dag en avond serum ontvangen, een dagcrème, een creme speciaal met spf tegen de zon en nog veel meer! Ik ga deze producten de komende tijd uitproberen en kijken wat het beste bij mij werkt.

Ik vind het belangrijk om goed voor mijn huid te zorgen en op deze manier weet je zeker dat je iets op je gezicht smeert wat ook daadwerkelijk iets doet met je huid. En belangrijk, de producten zijn vegan en niet op dieren getest.

Diary week 10: Chanel tas gekocht en persoonlijk huidserum laten maken bij Cromapharma

Verjaardag Anne in Encore!

Afgelopen week was mijn vriendinnetje Anne jarig en dit vierden we in Encore op zaterdagavond. Echt een gezellige avond met heerlijk eten, Happy Birthday to the best!

Diary week 10: Chanel tas & huidserum Cromapharma

Zomerse nagels bij La Reve Chique

Zoals jullie wellicht al weten, ga ik al bijna een jaar lang naar Renate om mijn nagels te laten doen (Gellac). Ik ben hier tot op de dag vandaag zo blij mee, het is altijd zo gezellig en ze is ook zo mega snel! Binnen 30-40 minuten is ze al klaar. Ze heeft afgelopen week nieuwe kleuren gehaald voor deze zomer, en ik ben nu al aan het bedenken welke kleur ik volgende week ga kiezen! Kijk op haar Instagram om inspiratie op te doen of om een afspraak in te plannen. Ze zit in Naaldwijk, dus lekker dichtbij voor mijn Westlandse volgers! :)

Diary week 10: Chanel tas & huidserum Cromapharma