Jaaa het is nieuwjaar, allemaal de beste wensen. Wat is dit jaar snel gegaan, dat zeg ik eigenlijk na elk jaar. Maar dit jaar gaan we weer doelen stellen voor het komende jaar. Wat wil ik behalen? En hoe ga ik dit doen? Let’s read on. Diary week 1: Oud & Nieuw, Doelen stellen, Dagje naar Amsterdam! 

Diary week 1: Oud & Nieuw, Doelen stellen, Dagje naar Amsterdam!

Wat een rare weken allemaal zo he. Ik ben ook wel weer blij dat het normale leven weer is begonnen. Zeker wat betreft eten, haha! Met Kerst en Oud & Nieuw laat je net wat minder staan en geef je er wat minder om, in het nieuwe jaar gaan we gewoon weer beginnen. Maar goed, Oud & Nieuw was erg gezellig met de hele vriendengroep (50 man in een voortuin), op naar het nieuwe jaar!

Dinsdag was nog even een lekker lui dagje om het jaar echt echt goed af te sluiten (of te beginnen natuurlijk). Op naar een nieuw jaar met veel kansen en successen!

Diary week 1: Oud & Nieuw, Doelen stellen, Dagje naar Amsterdam!

Start met werken

Woensdag 2 januari starten we weer met werken. Ik ben tussen Kerst en Oud en Nieuw ook niet vrij geweest, omdat ik natuurlijk ook al een heerlijke vakantie in Bali er op heb zitten. Nu gewoon even lekker door werken. We beginnen het nieuwe jaar ook gelijk goed in de sportschool. Ik ga mij weer volledig focussen op het schema van Frank , wat ik al een tijdje volg. Ik merk dat ik mij er prettig bij voel en dat ik hier doelen mee kan behalen. Zeker omdat er ook een fitness schema bij zit wat ik fijn vind om te volgen. Wil jij ook het jaar goed beginnen met een voeding en fitness schema en online coach? Voor 100 euro volg je al een online traject van 12 weken. >>> schaf hier je plan aan!

Diary week 1: Oud & Nieuw, Doelen stellen, Dagje naar Amsterdam!

 

Online closet sale

Zoals jullie wellicht weten, verkoop ik vaak mijn kleding via United Wardrobe of via mijn Instagram account. Ik ben bezig met een grote opruim-sessie en daarom heb ik veel kleding op mijn Instagram Story gezet. Via highlights bij mijn biografie kun je deze kleding allemaal nog eens bekijken. Als het er nog op staat is het ook nog actief. Ik wil er graag andere mensen blij mee maken en daarom vraag ik voor elk kledingstuk maar rond de 10 a 15 euro!

Diary week 1: Oud & Nieuw, Doelen stellen, Dagje naar Amsterdam!

Dagje naar Amsterdam

Zaterdag heb ik een gezellig dagje ingepland in Amsterdam met Isa en Naomi. Natuurlijk kan een perfecte lunch hotspot niet ontbreken en hebben we heerlijk gegeten bij Metropolitain! En geloof mij, de volgende keer dat ik in Amsterdam ben ga ik er weer heen, wat was dit lekker zeg! Ik heb gekozen voor een Acai Bowl, hoe kan het ook anders. En Isa en Naomi voor de Tuna Melt, heeeerlijk!

Diary week 1: Oud & Nieuw, Doelen stellen, Dagje naar Amsterdam!

 

Ziek het nieuwe jaar in!

Ik weet niet wat het is, maar ik ben de afgelopen 3 jaar steeds ziek geweest met Kerst en Oud & Nieuw en nu hield het nog iets langer aan. Helaas dit weekend dus ook nog steeds niet lekker. Er heerst een griepepidemie, misschien dat het daar door komt haha. Maar zondag dus niet veel gedaan en lekker lui op de bank gezeten!

Diary week 1: Oud & Nieuw, Doelen stellen, Dagje naar Amsterdam!