Het jaar is voorbij gevlogen, ik ben ook alweer een jaar bezig met mijn diary blogs! De eerste week van 2020 is een feit! Let’s read on. Diary week 1: Nieuw jaar, nieuwe kansen

Diary week 1: Nieuw jaar, nieuwe kansen

De eerste week van 2020 zit er weer op, toch kijk je dan altijd weer terug naar wat het jaar je gegeven heeft en wat de toekomst je gaat brengen. Ik heb onlangs in Bali een nieuwe tattoo gezet met de tekst; Here. Dit staat op mijn pols, met als achterliggende gedachte: Denk en leef in het hier en nu, en kijk niet teveel naar het verleden of het heden. Dit is mijn quote voor 2020, belangrijk om stil te staan wat je allemaal hebt, meemaakt en mag doen. Geniet van elk moment en maak van elke dag één als of het je laatste is!

Diary week 1: Nieuw jaar, nieuwe kansen

Welness Reset-spa

Vorige week ben ik heerlijk een dagje naar de reset spa geweest met mijn moeder. Echt een lekkere moeder-dochter avond. Mijn ervaringen lees je in mijn nieuwe blog!

Diary week 1: Nieuw jaar, nieuwe kansen

Wat 2019 gebracht heeft

Ik heb gekeken naar wat 2019 mij heeft gebrachten wat ik voor 2020 voor ogen heb. Het jaar was heel enerverend voor mij en daar sta je niet altijd bij stil. Ik ben bijvoorbeeld voor Heavents gaan werken (evenementenbureau) en ik ben gestart bij Fly Marketing. Ik heb gekozen om iets minder bij JPT te werken om meer te leren bij andere bureaus en iets meer tijd in mezelf te investeren. Ik ben erg benieuwd wat 2020 gaat brengen op werk gebied. Daarnaast heb ik samen met Michael besloten om uit elkaar te gaan en woon ik nu sinds augustus weer bij mijn moeder. Het was wel even wennen omdat ik voorheen een eigen plekje had met Michael en nu weer thuis woon met 4 mensen. Maar het bevalt me heel goed en ik merk dat het de juiste keus was om voor mezelf te kiezen!

Mede dankzij de behandelingen die ik bij Fysiotherapie M van Ruijven heb gevolgd, heb ik goed weten te luisteren naar mijn eigen lichaam en hierbij heb ik de juiste keuzes kunnen maken!

Diary week 1: Nieuw jaar, nieuwe kansen

Tijd om voor jezelf te kiezen

Nu ik terugkijk op 2019 en kijk wat voor gave dingen ik heb mee mogen maken, zoals de toffe samenwerkingen, mooie reizen en goed gezelschap om mij heen, ben ik alleen maar blij voor wat ik meemaak en wat er nog komen gaat. Daarnaast sta ik stil bij wat ik nu allemaal aan het doen ben en besef ik dat ik daar nog veeleer meer van mag gaan genieten!

Diary week 1: Nieuw jaar, nieuwe kansen