Yup, je leest het goed. Vanaf deze week start ik met iets nieuws: een week diary. Ik zal elke week op zondag een blog online zetten waarbij ik deel wat ik die week heb gedaan. Lekker tegen de richting, maar ik begin de week voor het nieuwe jaar, haha! Let’s read on voor Week diary week 1: Daphne Sonneveld

Week diary week 1: Daphne Sonneveld

Elke week zal ik jullie op de hoogte houden van een week diary! In plaats van vloggen (want nee, dat ga ik nog steeds niet doen!) start ik met een wekelijkse blog over de voorgaande week. Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden! Let me know. Natuurlijk beleef ik niet de hele week allemaal toffe uitjes enzo, maar deel ik graag ook wat ik de rest van de dag allemaal doe.

Fotoshoot voor de closet sale!

Afgelopen weekend heb ik een toffe fotoshoot gehad bij het By Danie Styleschool in Amsterdam, voor de Girls Going wild closet sale in samenwerking met Danie. De foto’s zijn echt gaaf geworden! Ben jij aanwezig 28 januari? Geef het aan op onze Facebook!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Het is weer maandag. Ik begin pas op 2 januari met mijn nieuwe baan bij JPT Personal training & coaching, dus ik ben al heerlijk een hele maand aan het genieten van het bloggen/influencen en natuurlijk wat ontspanning. Wel mag ik alvast wat opdrachten uitvoeren voor mijn nieuwe baan, waar ik als marketing/communicatie medewerker aan de slag ga.

De focus ligt op sporten, dus daar ga ik mij helemaal thuisvoelen. Hier ben ik van 9 tot 3 mee bezig. De dag gaat snel!

Rond 3 uur schrijf ik wat blogs en beantwoord ik mailtjes die zijn binnengekomen. Ik heb momenteel 35.000 volgers op Instagram en met dit aantal krijg je geregeld vragen voor samenwerkingen. Ik ben er ondertussen wel achter gekomen dat ik niet op elke samenwerking ja moet zeggen. Het moet echt bij mij passen en geloofwaardig zijn, anders sla ik het aanbod af.

Éen van mijn doelen bij samenwerkingen, was Supertrash als partner en eindelijk is dit gelukt! Hier ben ik echt super super blij mee en het voelt fijn als je wat behaalt waar je al lange tijd naar streeft.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Na het werken, ben ik lekker met mijn vriend op de bank gaan zitten en de film ‘ The Mountain between us’ gekeken. Echt een aanrader!

Work, work, work

Dinsdag begon de dag weer vroeg. Ik startte om 8 uur met nog wat werkzaamheden voor JPT en daarna besloot ik om weer wat blogs te schrijven. Ik merk dat ik het schrijven weer veel leuker begin te vinden, omdat ik steeds meer onderwerpen heb waar ik graag over schrijf. Daarnaast krijg ik ook veel aanvragen voor het schrijven van blogs, dus daardoor gaat het schrijven ook weer groeien!

Aan het einde van de dag ben ik samen met Ashley gaan sporten en om dan thuis te komen waar al een heerlijk gerechtje op mij stond te wachten! Ideaal als je vriend kan koken!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Woensdag

Vandaag ben ik om 8 uur gaan leren voor mijn studie. Ik doe momenteel een cursus Copywriting. Dit doe ik om mijn werk, het influencen en bloggen te versterken met meer kennis en ervaring op het gebied van schrijven. Ik vind het fijn om hier alsmaar in te blijven groeien. Van 8 tot half 11 heb ik geleerd. Rond 11 uur heb ik een belafspraak met een potentiële samenwerking en dit gaat een leuk project worden! Dit mag ik helaas nog niet verklappen, maar dit zal nog terugkomen in mijn blog!

Daarna heb ik mij voorbereidt voor een afspraak bij Hot Yoga & Beaty Studio. Deze afspraak heeft geleidt tot een leuke samenwerking en het voordeel? Het is op loopafstand van mijn huis! Ik ben vervolgens weer verder gegaan met het beantwoorden van mijn mailtjes, foto’s maken van kleding om online te zetten op United Wardrobe en daarna weer wezen sporten met Jill.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Get my nails done before Christmas!

Donderdag ben ik de de dag gestart met leren voor mijn studie en daarna nog even snel naar de sportschool geweest, voor de leuke afspraken konden beginnen. Om 1 uur had ik een afspraak met Diantha van Lash XL om mijn wimpers te laten doen. Ik heb dit nu 1 keer gedaan en het bevalt mij echt goed, daarom ga ik weer langs voor de feestdagen! Om 3 uur heb ik een afspraak bij Beauty Que Amsterdam om mijn nagels te laten doen. Hier laat ik nu ook al best lange tijd mijn nagels doen, omdat ze echt lang en goed blijven zitten. Ik heb altijd gellak op mijn nagels, niet nep hoor.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Na dit optut middagje, ben ik naar de Winterparade in Amsterdam Rai geweest, echt een aanrader! Samen met Iris en Rowan zijn we uitgenodigd om de opening van het event bij te wonen. Als je aankomt op het event zie je al een groot reuzenrad met prachtige lichtjes en veel gezelligheid rondom de kerstmarkt. Binnen was een schaatsbaan geplaatst met daaromheen een soort foodtruck festival, echt heel leuk gedaan!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Weekend!

Ahh wat een leuke dag, vandaag ben ik heerlijk naar Rotterdam geweest om kerstcadeaus te kopen met mijn vriend! Echt leuk! En we zijn goed geslaagd natuurlijk.

Bij thuiskomst lagen er weer veel leuke pakketjes te wachten! Een daarvan was de I dance audio koptelefoon. Ik vind dit heel handig bij het sporten, omdat ik dan gewoon mijn telefoon in de kluis kan laten liggen en via mijn Garmin horloge de muziek kan afspelen.

Dit is de koptelefoon waar ik het over heb, via de foto kan je hem op de website bekijken!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Gourmet!

De dag begon iets later, omdat we gisteren naar een feestje zijn geweest. Vanmiddag kreeg ik een prachtige nieuwe lingerieset van Hunkemoller binnen, van de nieuwe Doutzen collectie. Echt super mooi.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Deze dag staat er een gourmet met de vrienden van mijn vriend op de planning! Alle vriendinnen gaan mee, dus een gezellige grote boel! 

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Laat Kerst maar beginnen

Kerstavond alweer! Vandaag begint het feestje. Mijn vriend zijn ouders zijn uit elkaar en de mijne ook, dus dat wordt altijd veel families af gaan, maar dat maakt het juist wel weer leuk vind ik. Vanavond gaan we gezellig bij de vader van Michael eten, en ik weet dat er dan veel lekkers op tafel komt haha, dus ik heb er zin in!

Dit was mijn weekblog! Laat een reactie achter onder de blog of op Facebook om even te laten weten wat je hiervan vindt! Dan ga ik er graag mee verder! Diary week 1: Daphne Sonneveld

Diary week 1: Daphne Sonneveld