Het zonnetje schijnt en de bikini’s mogen de kast weer uit! Onlangs heb je je al goed kunnen oriënteren op de juiste bikini voor jouw figuur, dus je weet nu precies welke soort het beste bij jou past. Toch hebben we wat nieuws voor je, en dit mag zeker niet ontbreken in jouw bikini closet. Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

Welke trend gaat het dan om? De high-waisted bikini! Iets wat niet mag ontbreken deze zomer. In modeland is de hoge taille al niet meer weg te denken. Wij zijn er dan ook helemaal gek op. De high-waisted bikini is niet alleen handig om een eventueel buikje of lovehandles weg te werken, maar hij is ook nog eens super sexy! De high-waist bikini heeft zo zijn voordelen en daar zijn wij natuurlijk erg over te spreken. Alle looks zijn perfect voor elke body-type en dus heerlijk voor een dagje strand. Show them what you’re made off!

Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

 

Waarom de high-waisted bikini?

De high-waisted bikini heeft ons hart gestolen en dat komt natuurlijk door de vele voordelen die deze bikini met zich meebrengt. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • De bikini accentueert precies datgene wat er mag zijn. Je bibs is niet alleen om te zitten, ladies!
  • Je kunt je eventuele lovehandles altijd nog verbergen met deze gorgeous bikini.
  • Stijlvol en elegant. Je ziet er sexy en classy uit in deze bikini.
  • Je benen lijken nog veel langer met de high-waisted bikini.
  • Ook met een paar prachtige abs, staat de high-waisted bikini stunning.
  • Be on trend; met de high-waisted bikini volg jij de trends van nu.

Genoeg voordelen om van deze trend te genieten. De high-waisted bikini mag zeker niet ontbreken in jouw kledingkast.

‘Hij omarmt rondingen en verlengt benen! Do I need to say more? Be on trend’

De mooiste high-waisted bikini’s voor je op een rijtje

Natuurlijk laten we je niet zonder inspiratie achter. Hier kan je je alvast oriënteren op de mooiste high-waisted bikini’s van dit moment. Alle bikini’s zijn te koop op Hunkemöller !

Sexy power

Sexy power! Deze bikini showt sexyness en elegantie. De high-waisted slip is afgewerkt met perfect glimmende bandjes aan de zijkant. Een goede combinatie van klassiek en speels. Daarnaast is de zwarte slip ook goed te combineren met andere tops. De bikini past perfect bij je als je wat meer van de rustige kleuren bent.

Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

Native American

Native American! Een speelse bikini met vrolijke kleuren. Perfect voor een heerlijke zomerdag. Heb je niet veel vormen en wil je de nadruk leggen op je ellenlange benen? Ga dan voor deze stunner. We are in love! Daarnaast is deze high-waisted slip goed te combineren met een witte of zwarte bikinitop en zelfs als gewoon broekje met een leuke t-shirt of top voor een strandfeestje! Maak de bikini af met een prachtige tuniek om je de hele dag in te kunnen vertoeven.

Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

Macrame

Macrame! Ben jij extravert, speels en houd jij van vrolijke kleuren, met een lekkere bruine tint in de zon? Dan is deze bikini perfect voor jou. De details op de top maken het helemaal af en je kunt je heerlijke kleurtje gelijk zien. You are so ready for the Sun!

 

Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

Pintuck spirit

Pintuck spirit! All black everything. Zwart kan altijd, en zo ook bij deze gorgeous. Een klassieke topper met een trend touch van high-waisted. Een bikini die lange tijd mee kan en altijd aan de trends voldoet. De top ondersteunt goede vormen en de high-waisted pants maakt rondingen perfect. Of je nou curvy of slank bent, deze bikini maakt alle vormen elegant en sexy. Met deze bikini steel jij de show.

 

Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

 

Hoe combineer je de high-waisted bikini?

Het liefst draag je de high-waisted bikini de gehele zomer door, maar hoe stijl je deze dan precies af? Tunieken zijn ideaal om over je bikini te dragen en goed voor de dag te komen. Ook de tuniek heeft een sprint getrokken wat betreft sexyness en stijlvol. De volgende tunieken zijn perfect om boven de high-waisted bikini te dragen en stylish je heerlijke zomerdag te volbrengen.

Deze Hunkemöller trend mag je niet missen!

Deze Hunkemoller trend mag je niet missen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij je keuze al kunnen maken? Wij gaan zeker on trend de zomer in met deze prachtige high-waisted collectie van de Hunkemöller !

 

X Dailydoseofdaph X Daphne Sonneveld