Ben jij, net als ik, bezig met een verbouwing of kan jouw interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Wat dacht je van een nieuwe Fauteuil in de woonkamer? Dit zijn de leukste Fauteils voor jouw huiskamer! Let’s read on. De leukste Fauteuils om jouw interieur af te maken!

De leukste Fauteuils om jouw interieur af te maken!

Ik ben momenteel bezig met een flinke verbouwing zoals je hebt kunnen lezen in deze blog, en daar hoort natuurlijk een nieuw interieur bij. Ik ben flink aan het speuren op sites en in de winkels. Ook staat heel mijn Pinterest vol met ideeën, maar nu komt het moeilijke; de juiste producten uitzoeken en er een prachtig geheel van maken.

Nieuwe Fauteuil voor in de woonkamer

Inmiddels is de bank uitgekozen, zijn de tafel en stoelen besteld en komt het op de details aan. Wij hebben de tussenmuur van de keuken naar de woonkamer weggehaald, waardoor je opeens heel veel ruimte over hebt. Zo veel ruimte dat we ook een nieuwe fauteuil in de woonkamer willen, om het echt helemaal af te maken! Nu heb ik online wat prachtige exemplaren gevonden, onder andere in de fauteuil shop van OTTO, hieronder vind je mijn favorieten!

Mijn favorieten

Wij hebben gekozen voor een velvet grijze bank en een lichte woonkamer. Ik vind het erg leuk om daar dan een beetje een kleur aan toe te voegen of juist in de lichte tinten te blijven zitten. Allebei kan wat hebben! Zoals onderstaande fauteuil zou mijn eerste keuze zijn geweest, lekker klassiek en groot!

De leukste Fauteuils om jouw interieur af te maken!

Kleurrijk en is wat anders!

Om echt een item te hebben wat er tussen uit springt, is deze prachtige fauteuil perfect! De gouden details en de roze velvet bekleding zorgen even voor een lekkere opfrisbeurt, echt opvallend leuk. De gouden poten maken het helemaal af.

De leukste Fauteuils om jouw interieur af te maken!

Moderne kleuren combineren

Om het rustige interieur juist even een beetje kleur te geven, zou ik gaan voor een wat stoerder, modernere uitvoering. De meubels waar wij voor hebben gekozen hebben allemaal zwarte poten, dus daar zou deze stoel perfect bij passen.

De leukste Fauteuils om jouw interieur af te maken!

Another pink one

Ja ja weer een roze fauteuil, maar deze zijn zo mooi en ze staan ook perfect bij de hele stijl die ik in gedachte heb! Het velvet komt toch weer naar voren en ik hou er van! Met een rustiger interieur kan je deze perfect combineren. En mooi roze is niet lelijk! :)

De leukste Fauteuils om jouw interieur af te maken!

Corduroy look!

Een heerlijk lichte kleur een lekkere inzak stoel! Hij ziet er klassiek uit, maar toch lekker comfy. Deze zal perfect zijn in een licht interieur, met lichte meubels. Zo houd je alles lekker rustig.

De leukste Fauteuils om jouw interieur af te maken!

Mijn keuze!

Ik denk dat Michael en ik voor een rustige kleur gaan, ik denk niet dat ik hem kan overhalen om een roze fauteuil in de woonkamer te zetten, haha :) Ik zal voor de moderne stoel gaan of voor de laatste optie. We gaan kijken hoe alles straks staat en welke stoel hier dan het beste bij matcht!