Het zonnetje is al aan het schijnen en het wordt steeds warmer en warmer. De zomer komt eraan! Ben jij al helemaal in de zomerstemming of kan je wel wat kleur gebruiken? Start vandaag met een new hairlook. Deze mag je niet missen. Balayage! De haartrend van deze zomer!

Wat is balayage? De haartrend van deze zomer!

De balayage is een stijl die al in de jaren 70 bestond en vooral gericht is op blond en bruin haar. Het is prachtig om tie-dyes en dip-dyes mee te maken, maar ook om hele natuurlijke kleureffecten te maken zonder die typische, opvallende high- en lowlight streepeffecten. Balayage staat voor ‘vegen’ in het Frans en dit is precies wat er gebeurt met je haar. Door natuurlijke lokken te plaatsen, oogt je prachtige haar alsof je net een paar heerlijke weken in de zon hebt gezeten. Een perfecte overgang van verschillende kleuren naar wens. En het grootste voordeel; geen uitgroei!

De balayage staat bekend om het plaatsen van het accent rond het gezicht. Zo blijft de aanblik zacht en oogt het echter!

De haartrend van deze zomerDe haartrend van deze zomer

 

Zo wordt de balayage aangebracht

De balayage wordt aangebracht aan de oppervlakte en kan heel natuurlijk in de vorm van je lokken worden geverfd.  Zo zorgt de balayage voor haar natuurlijke look! De subtiele vegen en lichtere delen ogen alsof je net uit het zonnetje bent gestapt! Zo start jij de zomer dus al goed voorbereid!

De kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Ook werkt de balayage bij alle haarlengtes; van lang tot kort en van krul tot stijl. Wil jij deze prachtige stijl een keer proberen? Je kunt nu de balayage laten zetten voor maar 75,- euro in plaats van 125,- bij Cosmo Hairstyling! Schrijf je hier snel in en maak nog gebruik van deze aanbieding! Tot 31 maart geldig! (vermeld hierbij dat je gebruik wilt maken van deze actie!)

 

Hoelang zit je bij de kapper?

Per persoon is dit natuurlijk verschillend. Zo duurde het bij mij al ruim 3 uur. Dit ligt voornamelijk aan de lengte en dikte van het haar. Per persoon wordt persoonlijk gekeken naar de juiste duur van het zetten van de balayage. Gemiddeld kan je uitgaan van 2,5 uur, om de haartrend van deze zomer te creëren.

De haartrend van deze zomer

De haartrend van deze zomer

Hoe creëer je de beste look?

Tijdens mijn kappersbezoekje aan Cosmo Zuidas werd ik geholpen door topper Jolanda. Zij heeft gedurende de behandeling goed aangegeven welke stijl nou goed staat bij een balayage. Zo is het leuk om wat krul en slag in je haar te hebben. De balayage komt dan echt goed tot zijn recht!

Natuurlijk staat het ook super met stijl haar, zoals onder is te zien! Per haarkleur is het afhankelijk welke balayagelook geschikt is. Laat je dan goed adviseren tijdens je kappersbezoek. De meiden van Cosmo Zuidas weten hier alles van. Ook wordt de balayage zo in vorm gebracht, dat het precies past bij jouw gezichtsvormen.

Je kan verschillende soorten balayage tinten creëren, het hangt vooral af van de bestaande haarkleur en welke mooi staat bij je huidtint. Voor een soepelere kleurverloop is het mooi als je gaat voor wat lichtere tinten. Zo zie je echt het verschil! Populaire kleuren van dit moment zijn de grijs en platinum op blond haar. Maar ook zachter beige blonde tinten zijn helemaal upcoming! Weet jij al voor welke kleur je gaat?

 

Mijn ervaring

Ik heb een super toffe samenwerking gehad met Cosmo Zuidas en de mooiste balayage techniek mogen uitproberen. Super is natuurlijk het feit dat je niet snel uitgroei hebt en je het dus lekker lang kan laten zitten. Met lichte slag is de balayage het mooist, maar vaker draag ik het stijl of met een staart (ook een echte aanrader). Cosmo Zuidas is de gezelligste kapsalon in Amsterdam en ze staan altijd in voor een grapje of een gossip ; ) Nog 3 dagen genieten (tot 31 maart) van de balayage actie! Schrijf je nu in en geef aan dat je van deze actie gebruik wilt maken!

 

De haartrend van deze zomer

 

X dailydoseofdaph Daphne Sonneveld