Alle fashionista’s opgelet: er komt weer een Closet Sale aan! En niet zomaar één, de Girls Going Wild in samenwerking met de By Danie Styleschool. Wat staat je te wachten? Welke dag moet jij in je agenda zetten en wie ga jij ontmoeten? Let’s read on! De grootste Closet Sale aller tijden: Girls Going Wild x By Danie Styleschool 

De grootste Closet Sale aller tijden: Girls Going Wild x By Danie Styleschool

28 januari is het zover; de Girls Going Wild Closet sale in samenwerking met By Danie Styleschool. De vorige closet sale was al een groot succes, en daarom gaan wij uitbreiden. Meer influencers, meer modemerken, meer fashion, food en gezelligheid! Met meer dan 30 influencers wordt de Closet Sale opgezet en daar hopen wij dan ook meer dan genoeg leuk publiek bij te zien.

Wat is een closetsale?

Zoals vele lezers van mijn blog wellicht weten, ben ik een big fan van fashion. Hierbij hangt mijn kast natuurlijk vol met eye-catchers en toffe items die aansluiten bij de stijl van nu. Ik kan helaas maar 1 outfit dragen, dus veel hangt voor lange tijd stil in mijn kast. Dit vind ik erg zonde van mijn kleding en daarom wil ik dit een tweede kans geven. De closet sale die wij gaan houden, is letterlijk vertaald een kastverkoop van de kleding van alle influencers. Elke influencer heeft een eigen stijl opgebouwd en krijgt hier en daar natuurlijk ook nog eens leuke kleding opgestuurd die je vast en zeker ook zult tegenkomen op de sale. Alle kleding is van goede kwaliteit en met veel liefde gedragen (of in de kast gehangen :) )

De grootste Closet Sale aller tijden: Girls Going Wild x By Danie Styleschool

De closetsale vindt plaats in…

De closet sale zal dit jaar plaatsvinden op de Style school by Danie, in het World trade center in Amsterdam. Hier is Danie Bles haar Styleschool gestart, waarbij je binnen 1 jaar een opleiding tot all round stylist kan afronden! In samenwerking met Danie zal het event worden opgezet! Hierbij staat mode, fashion en style de gehele dag centraal! 28 januari zijn jullie van harte welkom om dit mooie event te ervaren en de tofste items te scoren!

De grootste Closet Sale aller tijden: Girls Going Wild x By Danie Styleschool

Welke merken zul je tegenkomen tussen alle items?

Merken als Colourful Rebel, Supertrash, Levi’s, Tommy Hilfiger, H&M, Zara, Dr Martens, Sandro Paris, My Jewellery, Most Wanted, Asos en Kiims kan je tegenkomen tussen alle items van de influencers. Alle kleding is met zorg behandeld en netjes gewassen voordat de sale start.

Deze influencers zijn aanwezig!

Nog niet alle namen zijn bekend, maar de volgende toppers ga je zeker tegenkomen op de closetsale:

Babette van Luyk

Isa Clasener

Lauren Messack

Michelle van Nugteren

Demi van Dam

Roos Dessing

Daphne Sonneveld

En nog vele andere meiden!

De grootste Closet Sale aller tijden: Girls Going Wild x By Danie Styleschool

BE THERE! Ben jij aanwezig op het event? Zet jezelf op aanwezig bij het Facebook event en maak kans op vele mooie prijzen! See you there x

X Dailydoseofdaph