Ik ben deze winter weer heerlijk 2,5 week naar Bali geweest met Lianda en hier hebben we alle beste ontbijt hotspots afgestruind! Onze top heb ik voor je op een rijtje gezet! Let’s read on. De beste ontbijt hotspots van Bali

De beste ontbijt hotspots van Bali

Ik ben afgelopen jaar voor de derde keer naar Bali geweest en ik kan er geen genoeg van krijgen! Met een uurtje rijden waan je je in Bali in een compleet andere wereld, zo heerlijk dat alles zo dicht bij elkaar zit. Omdat Lianda en ik allebei al een keer in Bali zijn geweest, hebben we deze vakantie alle grote culturele dingen links gelaten en zijn we voornamelijk naar mooie beach-clubs en heerlijke hotspots geweest. En de leuke feestjes mochten natuurlijk niet ontbreken!

Thuis zou ik het liefst elke dag starten met een heerlijke smoothie-bowl, helaas is dat niet zo 1,2,3 gemaakt. Reden genoeg om elke ochtend in Bali te beginnen met een lekkere bowl. Nu hebben Lianda en ik redelijk veel (zeg 15 a 20 bowls) geproefd in Bali en hiermee kunnen we een goede top maken met de heerlijkste combi’s.

  1. Penida Colada

Onze nummer 1 is zeker Penida Colada, hier heb je de meest overheerlijke smoothiebowl die er bestaat, namelijk met pindakaas, havermout en banaan! Echt o-ver-heerlijk! Je moet wel even op pad gaan wil je hier terecht komen, namelijk helemaal op Nusa Penida, maar als je hier bent is het zeker de moeite waard!

De beste ontbijt hotspots van Bali

2. Nalu Bowls

Gelukkig hoef je hier niet ver voor te zoeken, want Nalu Bowls zit bijna overal! Wij zijn in Seminyak en in Uluwatu bij de Nalu Bowls geweest, omdat we deze zeker nog een keer wilde proeven. Mijn voorkeur gaat ook hier uit naar de Peanut butter bowl, heerlijk!

De beste ontbijt hotspots van Bali

3. Cashew tree

In Uluwatu zit de mooie binnenplaats genaamd Cashew Tree. Je kunt hier terecht voor een yoga sessie en daarna lekker natafelen met een gezond ontbijtje of nog even verder gaan met werken. Hier hebben we een lekkere yoghurt bowl op. Ook heerlijk en het zag er weer prachtig uit ook!

De beste ontbijt hotspots van Bali

4. Kynd Community

Instagrammable tot de max! Kynd Community heeft haar best gedaan om elk plekje fotogeniek te maken! Natuurlijk kon onze instagram foto niet ontbreken! De smoothiebowl was heerlijk fris met acai, granola en fruit! Kynd community kan je vinden in Seminyak.

De beste ontbijt hotspots van Bali

5. Clean Canteen

We waren uitgenodigd door Clean Canteen voor een heerlijke brunch en hier hebben we natuurlijk uitgebreid van genoten! Clean canteen heeft naast de smoothiebowls ook lekkere wraps en broodjes met avocado en ei. Voor ieder wat wils dus! Clean Canteen zit trouwens in Seminyak!

De beste ontbijt hotspots van Bali

6. Peekaboo Canggu

In Canggu kan je je geluk niet op met de hoeveelheid lekkere hotspots, en je kan dan zeker niet om Peekaboo heen! Deze prachtige hotspot ziet er niet alleen geweldig uit, maar heeft ook nog heerlijk eten! Naast de acai bowl hebben we genoten van een lekkere havermout, een broodje avocado en een broodje ei. Echt heerlijk! Wel betaal je hier iets meer dan bij de andere hotspots, maar je krijgt dan ook wel veel!

De beste ontbijt hotspots van Bali

7. Cassava Bali

De laatste dagen van Bali verbleven wij bij the Chillhouse (echt een aanrader) en hiernaast zat het lunchtentje Cassava Bali! Wij hebben hier op zondag genoten van een heerlijke brunch, met een smoothiebowl, avocadotoast en pannenkoekjes! Heerlijk! Dit tentje zit in Canggu.

De beste ontbijt hotspots van Bali

8. Two trees eatery

Na deze 7 favorieten heb je wellicht door dat ik een echte zoetekauw ben en de smoothiebowls dan ook vaak gevuld zijn met chocola! Deze heerlijke smoothiebowl hebben we gegeten bij Two Trees Eatery in Canggu! Echt weer een heerlijke kom met lekkernijen.

De beste ontbijt hotspots van Bali

Ik kan nog uren doorschrijven over onze favorieten tentjes in Bali, en er volgen zeker nog meer blogs! Keep you posted!