Een heerlijke zondag starten met een work-out in de sportschool en eindigen op de bank? En dan ook nog eens 100% fashionable? Dan heb je met Lily Moon de perfecte combinatie! Let’s read on! Het verhaal achter Lily Moon! De beauty achter Lily Moon Women!

De beauty achter Lily Moon Women!

Zoals jullie wellicht weten van mijn Instagram, ben ik heel erg fan van de prachtige en heerlijke kleding van Lilymoon Women!

De beauty achter Lilymoon Women!

Niet alleen sportkleding, wat precies de ‘juiste’  lichaamsdelen prachtig accentueert, maar ook heerlijke combi clothes voor de zondagmiddag. Ik heb hier heel wat avondjes in gespendeerd en het blijft mijn favoriete pakje!

De vrouw achter dit merk!

Lisa van Cuijk is de oprichtster en eigenaresse van Lilymoon Women! Als 26 jarige woont zij samen met haar vriend in Nijmegen.

In december 2016 is Lisa online gegaan met Lily Moon!: ”3 maandjes eerder begon het idee en het verwezenlijken van mijn droom. Ik ben zelf eigenlijk afgestudeerd als ‘’mode-ontwerpster’’ dus ik heb altijd een droom gehad om hier iets mee te doen. Aangezien ik 80% van mijn tijd sportkleding of lounge kleding draag was de beslissing snel genomen om hier iets mee te gaan doen. Ook heb ik ondertussen honderden dames gesproken en weet ik wat wij vrouwen graag willen dragen.”

De beauty achter Lily Moon Women!

Waar staat Lily Moon voor?

Je zult je waarschijnlijk afvragen waar de naam Lily Moon nu eigenlijk voor staat. Zelf-liefde staat bij Lisa voorop en dit wilt ze graag naar voren brengen aan de hand van Lily Moon. “Ik vind het belangrijk dat vrouwen van zichzelf houden. Dit heeft mij de inspiratie gegeven om de sportkleding een naam te geven met een betekenis.”

Lily

Lily: ”The lotus is a flower that grows in the mud, the deeper and thicker the mud the more beautiful the lotus blooms”.

Lily staat voor waterlelie, een lotusbloem. De lotusbloem staat symbool voor het leven. Een lotusbloem heeft modder en licht nodig. Het nestelt zich in de modder onder water en groeit dan heel krachtig naar het licht toe om zijn schoonheid te laten zien. Het modder staat voor het leven vol imperfecties en strijd. Het licht staat voor liefde en warmte. Juist door deze modder, licht en warmte kan je uitgroeien tot een prachtig persoon. Die liefde en warmte wil ik jou doorgeven door middel van de kleding en zo hoop ik dat jij de kracht vindt om uit te groeien tot de persoon die je verlangt te zijn.

Moon

Moon: ”The moon doesn’t consider one phase better than another; she just glows, equally stunning at each turn. Why should we be any different?”.

Moon, de maan dus, staat voor iets krachtigs. Ik hoop dat je door mijn sportkleding de kracht in jezelf kan vinden en uitstraalt. Dat begint bij innerlijke liefde en met Lily Moon hoop ik dat je vol trots naar je eigen lichaam kan kijken! Ook heeft de maan verschillende shapes of ”phases”. Maar ongeacht welke ”phase” blijft de maan een ongelofelijke kracht uitstralen en licht geven. Net zoals elke vrouw een andere bodyshape heeft hoop ik dat iedereen zijn shape omarmt en de kracht vindt om te stralen. En last but not least, mijn tweede naam is Maria. Lisa Maria, dus! Dezelfde initialen als Lily Moon en dat maakte het voor mij helemaal af.

De beauty achter Lily Moon Women!

Hoe heb je de start van Lily Moon aangepakt?

Ik heb een bedrijf gezocht die dit samen met mij wilde opstarten. Dus denk aan de productie leiden. Gelukkig had ik deze snel gevonden en hierna ben ik de eerste collectie gaan ontwerpen. Ik heb de ontwerpen bij het ontwerp team neergelegd en hierop zijn we met zijn alle de samples gaan finetunen. Hierna kon het de productie in! Spannend!

De beauty achter Lily Moon Women!

Waarom ben je begonnen met In love with health?

Naast het feit dat Lisa is begonnen met Lily Moon Women, is zij nog een groot succes gestart, namelijk ‘ In Love With Health’. Hiermee heeft zij een online afslank programma gelanceerd!

“Het was toen nog heel up coming die healthy branch. Dus een website met suikervrije gezonde receptjes was nog vrij nieuw. Daar ben ik mee begonnen omdat ik zelf erg veel bereikte met de receptjes die ik at (denk aan slanker worden, gezonder worden). Dit sloeg meteen erg goed aan en 2 maandjes hierna heb ik mijn afslank plan online gelanceerd. Wederom een groot succes! Dit alles wat niet mijn bedoleing geweest. Het begon echt als een hobby!”

De beauty achter Lilymoon Women!

Hoe heb je je passie in deze twee bedrijven gevonden?

“Mijn passie is gezonde voeding en sport. Dus ik leef mijn droom eigenlijk! Ik heb intussen duizenden vrouwen mogen helpen aan een gezonder, slanker en liefdevoller lichaam. Ik heb prachtige boeken gelanceerd. Onlangs een eigen kookprogramma gehad samen met Winston Post op rtl4. Ik heb dus mijn eigen kleding lijn. Yes I’m a happy girl!”

Hoe heb je je kanalen laten groeien?

Alleen via Social media. Ik deel mijn interesses op een mooie en pakkende manier en gelukkig delen heel veel vrouwen die interesse en probeer ik vrouwen op een toegankelijke manier te helpen. Ik denk ook wel dat de tropische sfeer meehelpt hihi! 🌴

Wie is je inspiratie?

“Ik vind zelf Natasha Oakley en Devin brugman echte inspiraties. Allebei met niks 3 bedrijven online geknalt die nu enorm succesvol zijn!”

Heb je nog trainingsdoelen die je wilt behalen?

“Ik heb inderdaad nog steeds een doel! En dat is nog strakker en fitter worden en wel de vrouwelijke vormen behouden! Een uitdaging haha.”

Ik ben het meeste tevreden over mijn buik!

De beauty achter Lily Moon Women!

Waar ben je het meest en minst tevreden over, qua lichaam?

“Ik vind zelf denk ik mijn buik, borsten en billen het mooiste haha. De drie B’s. Misschien mijn buik het meeste Doordat ik nog steeds genoeg vormen heb betekent dit ook dat je hier meestal gratis en voor niks cellulites bij krijgt. Dit heb ik dus ook!”

Wat voor ‘dieet/levensstijl’ hou je aan en waarom?

“Ik leef al bijna 4 jaar volgens mijn eigen Slimming Body Methode. Dit is ook de methode die ik laat zien op www.inlovewithhealth.com. Waarom ik dit doe? Omdat je gelukkig veel mag eten, je mag heerlijk eten en je wordt ook nog eens gezond? Wat wil je nog meer haha!”

Hoe ziet jouw voedings-dagboek er uit?

Ik heb hier ooit een video over op genomen.

Welke tips heb je voor beginnende sporters?

“Twijfels aan de kant en gaan. Gewoon lekker beginnen en niet nadenken want de meeste vinden het of spannend (onzeker) hebben geen motivatie of twijfelen gewoon. Allemaal punten die in je hoofd beginnen. Dus uit je hoofd en gaan!”

Welke drie fitness-oefeningen zou je niet mogen missen in je fitness-schema?

“Natuurlijk de bekende squat, lunges, deadlifts.  Ik vind zelf ook core oefeningen heel belangrijk als plank of core oefeningen met een grote bal.”

De beauty achter Lily Moon Women!

Waar ben je het meest trots op in je leven?

“De mentale weg die ik heb afgelegd. Ik ben van een heel angstig en onzeker meisje met toch wel wat mentale problemen opgegroeid tot een krachtige en zelfstandige vrouw en ik doe alles wat me hartje maar wil. Ik denk dat dat het mooiste is wat een mens kan bereiken. Eigen geluk! Geluk en liefde met jezelf.”

Lisa is echt een super lieve meid en heeft altijd het beste met iedereen voor. Ook voor haar volgers en klanten zet ze alles op alles om het beste naar voren te halen! Wil je een tof item van Lily Moon bestellen? Gebruik dan de code: lilymoondd10

 

X Dailydoseofdaph