Whoeeehoee een citytrip naar Londen! Je kan niet wachten om te gaan, maar toch rommelt er iets in je maag. Hoe ga je deze leuke trip combineren met een gezonde levensstijl? Is het gedoemd te mislukken of kan je hier nog het een en ander op aanpassen? Let’s read on! Citytrip Londen op een healthy way!

Citytrip Londen op een healthy way!

De koffer is gepakt en je bent ready to go! Een lekker weekendje weg met vriendinnen naar Londen. Maar toch heb je wat zenuwen. Je bent net zo goed bezig met eten en sporten, de eerste kilo’s zijn eraf en dit wil je graag zo volhouden. Maar hoe pak je dit aan als je in Londen bent? Moet je de touwtjes laten vieren of kan je toch nog een beetje opletten op je levensstijl? Ik heb de tips voor je klaar staan!

1.Kies het juiste hotel

Ga je een weekend weg naar Londen? Kies dan zelf het hotel uit! Kijk hierbij goed of er bijvoorbeeld een sportschool in het hotel zit en of er een gezond ontbijtje te nuttigen valt. Zelf maak ik hier ook altijd onderscheid in als ik een hotel ga boeken. Je maakt het hierdoor makkelijker voor jezelf om wat gezonder de tijd door te komen! Geen excuusjes.

Ligt iedereen rond etenstijd even te luieren op bed? Grijp je kans en sport even een uurtje in de gym van het hotel! Weg, de zenuwen! Jij komt dit weekend healthy en fit door!

Citytrip Londen op een healthy way!

 

2. Informeer naar de mogelijkheden in de stad

Ga je naar Londen? Dan is er genoeg informatie te vinden over de uitstapjes, bezienswaardigheden, het eten, de taal, de cultuur, noem zo maar op! Je kunt dus voorbereid je weekend beginnen door alvast op te zoeken waar je zou kunnen lunchen en dineren. Zo sluit je uit dat je opeens heel erg honger krijgt en zomaar ergens gaat zitten, terwijl deze plek wellicht geen healthy choices heeft.Citytrip Londen op een healthy way!

3.Maak alvast een lunchboxje klaar

Ga je de hele dag op stap? Zorg er dan voor dat je alvast wat eten hebt klaargemaakt. Ga de dag ervoor nog even langs de supermarkt en pak wat eten die je makkelijk kunt meenemen in je tas. Zo is het aan te raden om bijvoorbeeld wat appels en bananen mee te nemen om de stevige trek te verminderen! Daarnaast is het belangrijk om eiwitten mee te nemen. Die zal je namelijk op zo een dag te weinig binnenkrijgen. Zelf neem ik weleens een eiwit-shake mee die je dan gewoon in een flesje water kan doen, schudden en kan opdrinken.

Tevens is het heel belangrijk om genoeg water te drinken, neem een bidon mee en vul deze geregeld bij in restaurants!

Mijn ervaring

Als ik mijn stedentrip heb geboekt naar Londen of een andere stedentrip maak, kijk ik sowieso naar het hotel waar een sportschool aanwezig is. Zo kan je altijd nog even in de avonduren of vroeg in de ochtend de gym mee pakken. Daarnaast is het ontbijt inderdaad erg belangrijk. Meestal heeft een ontbijtje wel wat yoghurt of eieren, dus daar sla je bijna nooit de plank mee mis! Ik merk zelf altijd dat wanneer ik een stevige trek heb, echt overal wel zou willen eten.

Citytrip Londen op een healthy way!

Ik zorg er altijd voor dat ik dus wat te snacken heb in mijn tas. Daarnaast is het belangrijk om een grote fles water mee te nemen. Op een lange dag, vergeet je nog weleens veel te drinken en kan je lichaam wellicht de dorst meer als honger gaan zien.

Wat zijn jouw tips bij het maken van een stedentrip? Let me know! Citytrip Londen op een healthy way!

X Dailydoseofdaph

Deze blog vind je wellicht ook leuk:

Reis naar Vietnam

Hoe combineer je een gezonde levensstijl op reis?