Ah het is eindelijk zover, je hebt de laatste examens gemaakt en zit nu met spanning te wachten op de uitslag. Of weet jij allang dat je geslaagd bent? En wat krijg je voor deze pracht prestatie? Laat je inspireren door deze hebberige blog! Let’s read on. Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

Ah wat fijn he, eindelijk die examens achter de rug. Nu nog wachten tot je de uitslag hoort en dan ben je eindelijk verlost, eindelijk klaar! Wat een prestatie, echt iets om trots op te zijn. Hoe ga jij het vieren? En staat er nog een mooi cadeau op je te wachten? Laat je inspireren voor een uniek cadeau.

  1. Elements sieraden

Natuurlijk begin ik met mijn favourite, bij Juwelier Zwinkels kan je nu namelijk een eigen sieraad samen stellen aan de hand van een zilveren of zilver-rosé vergulde armband, met 18 karaat witgoud of rosé-goud diamanten elementjes. Ik ben helemaal verliefd op de Elements armband en heb er ook zelf 1 samengesteld. De elementjes hebben allemaal een betekenis en dit maakt het natuurlijk super leuk om als cadeau te krijgen. Zo kan je kiezen uit een klavertje vier, een diamant, een hartje en nog veel meer! En nog leuker, ik mag een armbandje weggeven ter waarde van 250,- euro! Deze is samengesteld door Juwelier Zwinkels en speciaal te winnen voor jou, als examen cadeau!

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

Wat moet je hier voor doen?:

  1. Volg @juwelierzwinkels en mijn account @daphnesonneveld op Instagram.
  2. Vermeld onder de post waarom jij het armbandje wil winnen.
  3. Tag iemand die dit armbandje ook graag zou willen winnen.

Wij maken 12 juni de winnaar bekend en wie weet win jij een Elements sieraad ter waarde van 250,- euro!

2. Buddha to Buddha

Gaat jouw voorkeur uit naar een minimalistisch sieraad als Elements, of kies jij voor het grotere werk als een Buddha to Buddha sieraad? De gehele collectie staat online en is te koop in de winkel bij Juwelier Zwinkels. De sieraden worden alsmaar uitgebreid en bevat nu ook zelfs een gouden collectie. Bij de voorkeur voor een subtiel sieraad, zou ik voor de Elements gaan en bij een keuze voor meer zichtbaar en grotere sieraad, gaat de keuze naar Buddha to Buddha!

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

3. Ti Sento armbandje of ring?

Ben jij een echte ringen-drager of toch liever wat meer focus op de armbanden? En draag jij altijd je sieraden de gehele dag of doe je ze altijd af? Ik ben altijd een vaste sieraden-drager en ik wil echt sieraden die ik altijd om kan houden. Zo heb je hier geen omkijken naar en dat zegt ook wat over de kwaliteit van het sieraad. Kan je deze altijd omhouden? Dan weet je dat het echt goud of zilver is. De sieraden van Ti Sento zijn hier perfect voor. Ik vind ze altijd zo uniek eruit zien en stralen luxe uit.

Deze collectie is ook te vinden bij Juwelier Zwinkels in Naaldwijk.

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

Ook voor jongens!

Sieraden zijn super leuk om te krijgen, ook voor jongens! Wat dacht je van een gloednieuw Diesel horloge? Super gaaf toch als je bent geslaagd. Of een Casio horloge? Natuurlijk is er ook een prachtige Buddha to Buddha collectie voor de heren, waar je een ring of armband kan uitkiezen. Weet jij al waar je voor gaat? Zo leuk allemaal! Als man zou ik kiezen voor een goed, nieuw horloge of een nieuwe armband/ring van Buddha to Buddha. Dit zijn echte sieraden waar je super lang mee kan doen en die nooit uit de mode raken.

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

Uniek cadeau? Zeker met deze toevoeging

Voor de trouwe volgers uit het Westland, is een prachtig sieraad uit de welbekende Juwelier Zwinkels natuurlijk een ideaal cadeau voor een pracht prestatie als het behalen van jouw diploma. En het voordeel? Je kan bijna al jouw sieraden laten graveren, dus ook horloges en armbanden. Laat er iets met emotionele waarde in graveren en draag het sieraad altijd bij je. Want zo een prestatie doe je maar 1 keer, je slaagt voor jouw diploma en hebt dit helemaal zelf gedaan! Iets om trots op te zijn en iets om altijd aan herinnerd te worden.

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

Ik ben erg benieuwd om te horen wie van mijn volgers is geslaagd en natuurlijk wie de mooie Elements armband van Juwelier Zwinkels wil winnen! Laat jij een reactie achter op mijn Instagram? Let me know en wie weet win jij deze prachtige armband van maar liefst 250,- euro!

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!

 

 

 

 

Bijna geslaagd? Dit zijn de leukste cadeaus!