Deze vraag heb ik de afgelopen tijd vaak gehad; hoe val je nou het beste af?! Wil je weten hoe je nou het beste afvalt? Afvallen tips op een rijtje

Wat is nou de beste manier om af te vallen?

Nou laten we maar meteen met de deur in huis vallen; er is geen beste manier!!!   Veel mensen vragen hoe ik het heb gedaan en wat ik nou eet op een dag. Hoe ik ben afgevallen is niet relevant voor de manier hoe jij wel of niet moet of kunt afvallen. Ook mijn eetpatroon is geen voorbeeld om zomaar over te nemen.

Het gaat om de manier waarop je wilt afvallen en wat voor levensstijl je hierbij hanteert. Als jij een kantoorbaantje hebt, waarbij je weinig beweegt en daarbij ook nog eens niet sport, zul je anders moeten gaan eten dan iemand die 6 keer in de week sport en een actieve baan heeft.

Probeer eerst voor jezelf te bedenken wat voor levensstijl jij hebt en of dit in jou ogen gezond of ongezond is. Als je denkt dat hier wel wat verbetering plaats kan vinden, ga dan na op wat voor vlakken jij wilt veranderen.

De beste manier om af te vallen is er niet. Ook ik heb veel ‘diëten’ geprobeerd en de juiste is er niet. Om af te vallen zul je zelf moeten ervaren. Maar ga vooral niet niks eten of denken dat je zoveel mag eten van iets omdat het ‘gezond’ is. Er zit overal een grens aan, dus ook aan gezond eten.

Gebruik: dailydoseofdaph voor een top korting!

Een paar tips; eet regelmatig, skip geen koolhydraten of vetten, sport regelmatig en houd een week je calorieeninname bij. Zo zie je duidelijk of je teveel of te weinig eet. Je caloriebehoefte meten, kan je makkelijk online doen.

Het belangrijkste is dat je jezelf zo goed mogelijk leert kennen, en weet waar je krachten en zwaktes liggen. Probeer dit te gebruiken bij het creëren van jou ideale levensstijl, waarbij jij ook nog eens wat kilootjes kwijtraakt!

 

Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Daarbij geef ik tips en tricks op het gebied van een gezonde levensstijl. Volg je mijn blog? Dan blijf je op de hoogte van de nieuwste blogs!

DailyDoseofDaph.x