De echte fashionista’s onder ons willen er natuurlijk elk moment van de dag tip top uitzien, maar in een vliegtuig moet het niet alleen leuk, maar vooral comfortabel zitten. What to wear in an airplane? Read on!

Zelf ben ik altijd dagen bezig met het bepalen wat ik aandoe in het vliegtuig. Belangrijke punten waar je aan moet denken zijn; Waar ga ik heen? Hoelang duurt de vlucht? Kan ik deze outfit ook aan op het land van bestemming? Als je bijvoorbeeld naar Afrika ga, is het slim om verschillende laagjes aan te doen die je op vakantie ook aan zou kunnen doen, en onderweg eventueel uit zou kunnen doen of kunnen verwisselen. Op basis van deze punten heb ik een aantal outfits op een rijtje gezet!

Outfits to wear!

Outfit 1. A loose fit. Stijl het af met de hoed, sunglasses en de ketting en je bent good to go!

outfit 1

Outfit 2. Skinny pants met een top en een design jacket + toffe bril = ready to fly! All-time favorite! Dit zou zeker een outfit kunnen zijn die ik zou dragen. Scoor de koffer hier !

outfit 2

Outfit 3. Comfyer wordt het niet! Een losse zomerbroek met een dun topje in lichte kleuren. Plus de goede accessoires, maken het af! Koop deze outfit hier !

outfit 3

Outfit 4. Same story! combineer een baggy, maar fashionized broek wat laagjes die je uit en aan kan doen in het vligtuig. Outfit to buy – > Klik hier!

outfit 4

Outfit 5. Combineer je sportbroek en gympen met een fashionjacket (die lekker zit!) en het voelt net alsof je je pyama aanhebt in het vliegtuig! Niet te comfy dragen, anders toont het wat slonzig. Buy it here !

outfit 5

Heb jij nog nog echte aanraders voor een airplane look? Let me know! Vergeet je niet te abonneren op de blog! Zo blijf je op de hoogte van de laatste blogs die gepost worden en kun je leuke dingen winnen als je een vroege lezer bent! Thanks for reading girls!

X DailyDoseofDaph