1 week geleden ben ik 2 weken lang in Mexico geweest en hebben we natuurlijk wat hotspots bezocht. Deze hotspots mag je zeker niet missen als je Mexico gaat bezoeken (voornamelijk richting Playa Del Carmen) Let’s read on. 7 x Hotspots in Mexico

7 x Hotspots in Mexico

Tuurlijk, de witte stranden, helderblauw water, zacht briesje en mooie palmbomen mag je zeker niet missen tijdens je tripje naar Mexico, maar de volgende hotspots maken van jouw reis er eentje voor in de boeken.

1. Mamita’s Beach Club

Een heerlijk ontspannen dag aan het zwembad of strand, met om de minuut een ober aan je zij of je voldoende water/eten hebt of nog een handdoek wilt ontvangen, deze Beach Club zorgt ervoor dat jij je vakantie relaxed begint. Wij hebben hier een heerlijk dagje genoten. Aan de Fifth avenue in Playa Del Carmen ligt deze prachtige Beach Club, zeker de moeite waard!

7 x Hotspots in Mexico

2. Riu Yucatan

Wij hebben besloten om in één hotel te zitten en vanuit daar veel activiteiten te boeken. We hadden maar 2 weken de tijd dus we wilden niet te veel tijd kwijt zijn tussendoor. Omdat de RIU hotels goed werden aangeschreven hebben we hier ook voor gekozen en dit is echt een aanrader (RIU Yucatan) Lekker all inclusive, maar dan ook écht all inclusive! Je kon 24 uur per dag terecht voor eten en drinken en je had 6 verschillende restaurants. En echt een perfecte service, heel fijn!

7 x Hotspots in Mexico

3. Quad rijden in de jungle

Omdat het natuurlijk niet alleen om mooie plekken gaat, maar ook om ervaringen en leuke dingen doen, mag je dit zeker niet missen. 1 belangrijke tip, boek je excursies niet via het hotel, maar gewoon op de straten van Fifth Avenue. Hier betaal je 1/3e van de prijs en doe je nagenoeg dezelfde excursies met dezelfde faciliteiten. Wij hebben een excursie geboekt waarbij de de dag begonnen met een ritje quad rijden in de jungle, daarna door gingen met Ziplinen en eindigden met zwemmen in de Cenotes. Echt een heerlijke combinatie van actief en relaxen.

7 x Hotspots in Mexico

4. Bedouin playa

Wil je shoppen in het leukste winkeltje van Mexico, Playa del Carmen? Dan mag je Bedouin Playa niet missen. Dit leuke winkeltje kun je vinden op de Fifth Avenue en heeft allemaal leuke zomer items die wat weg hebben van Ibiza. De kleding zit heerlijk, zeker met de warme dagen.

7 x Hotspots in Mexico

5. Isla Mujeres

Als je een mooi eiland wil bezoeken, kun je kiezen voor Holbox of Isla Mujeres. Ze zijn beide erg mooi, alleen Holbox is wat meer toeristisch, daarom hebben wij voor Isla Mujeres gekozen. Je gaat lekker een dagje met de boot weg en snorkelen in het helder blauwe water. Daarna heb je een heerlijke lunch op het eiland en hebben wij ervoor gekozen om een golfkarretje te huren om het eiland te verkennen.

7 x Hotspots in Mexico

6. Coba beklimmen

Omdat Michael en ik allebei erg actief zijn vinden we het leuk om actieve excursies te doen zodat je ook nog wat beweging hebt op je vakantie. We hebben een dagexcursie gedaan naar Tulum (vlakbij Cancun) en Coba. Tulum was wat minder mooi omdat er veel zeewier op het strand lag. Je kon dus niet echt aan het strand liggen. Daarna zijn we naar Coba gegaan en hebben we deze beklommen (scary!)

7 x Hotspots in Mexico

7. Ijsje eten in de stad

Wil je even een moderne dag eraan vast plakken? Ga dan naar Fifth Avenue en geniet van het heerlijke eten. Ik heb natuurlijk een heerlijk ijsje gehaald in de stad, want daar kan je mij altijd blij mee maken! En zeg nou zelf, dit ziet er toch lekker uit?

7 x Hotspots in Mexico