Een nieuw jaar met goede voornemens. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gezondere levensstijl, wat minder drinken, wat meer sporten, maar ook voor een natuurlijke schoonheid. Hier wil ik mij dit jaar wat meer op focussen. Let’s read on. 2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid 

2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid

Iedereen heeft zo zijn eigen goede voornemens, en die van mij is gericht op natuurlijke schoonheid. Wat ik hiermee bedoel, is dat ik mij meer wil richten op natuurlijke producten. Hoe ik begonnen ben met mijn eigen blogpagina, is eigenlijk vanuit de visie van natuurlijke schoonheid. Ik ben zelf hard gaan werken om lekkerder in mijn vel te zitten, de laatste kilo’s kwijt te raken en die kleinere maat broek weer aan te kunnen. Ik ga eigenlijk weer terug naar de essentie, waar het allemaal begon.

Wat gaan we anders doen?

In de afgelopen jaren heb ik steeds meer interesse in schoonheid in de zin van: haren verven, ontharen, wimpers, nagels, zonnebank etc. Allemaal manieren om je schoonheid omhoog te krikken. Met goede voornemens bedoel ik niet dat ik al deze manieren van schoonheid ga verbannen, maar ik probeer hier wel een natuurlijke variant in te vinden.

2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid

Natuurlijke wimpers

Ik heb twee keer nep wimpers gehad om te kijken of dit iets voor mij was. Mijn vriend vond het niks, maar ik zag het gemak er wel in. Wakker worden en niets meer te doen aan je gezicht is ideaal. Tot dat de wimpers er na 10 dagen al redelijk van af waren. Toen vond ik het best zonde. Daarnaast ga ik toch wat voorzichtiger slapen omdat je niet wilt dat alle wimpers er af vallen. Toen kwam Yvonne van Salon Von met het voorstel om een wimper-lift te doen. Hier had ik nog nooit van gehoord en natuurlijk was ik geïnteresseerd.

Wimperlifting

Heb je van nature geen weelderige wimpers? Of heb je geen zin om elke dag met je mascara aan de slag te gaan? Dan is Wimper-lifting een goed alternatief van nep-wimpers.
De wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de wimperlift techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen. Met deze beautyhack heb je wel vijf tot zeven weken, 24/7 de ideale wimpers.2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid
Voordelen wimperlifting:

 • Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk
 • Niet getest op dieren
 • Resultaat van gemiddeld 6 weken
 • Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling
 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken
 • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
 • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
 • Formaldehyde-vrij
 • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem
 • Geschikt voor lange en korte wimpers
 • Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten

Ik ben erg enthousiast over de behandeling die Yvonne heeft uitgevoerd en ik gebruik nu ook geen mascara. Dus de voordelen van nep-wimpers, maar dan jouw eigen echte wimpers!

2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid

Veranderingen?

Daarnaast ben ik er echt achter gekomen dat ik een grote fan ben van gellac nagels. Hierbij wordt een lak over jouw eigen nagels gedaan en komt er niks neps aan te pas. Zo kan ik weer 6 weken vooruit, in plaats van dat ik elke week mijn eigen nagels lak. Gellak combineert de goede eigenschappen van een gel met de kenmerken van een nagellak. Het is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-lichtIk laat nu 1,5 jaar mijn nagels lakken met gellac en toevallig afgelopen twee weken niet, en om dan zelf je nagels weer te lakken, was geen succes dus ik ben weer begonnen!

2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Diary week 6

Je huid verzorgen zoals artsen dat doen

Om meer de natuurlijke schoonheid te gebruiken, bekijk ik altijd eerst waar alle producten van zijn gemaakt en of dit op een natuurlijke wijze gebeurt. Dit jaar gaat mijn focus hier naar uit!

2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid

 

 

 

 

 

2018: het jaar van de natuurlijke schoonheid