10 things you might not know about me! 10 dingen die je misschien nog niet wist over mij. Als je mij echt kent, hoop ik dat je mijn hele rijtje natuurlijk al wist. Sommige ‘punten’ op mijn lijstje zullen je verbazen! Let’s read on!

10 things you might not know about me!

Dingen die je nog niet wist over mij. Lastiger dan je denkt. Ik kreeg de vraag of ik hier een blog over wilde schrijven. Ik probeer zo open mogelijk te zijn en overal eerlijk antwoord op te geven. Sommige punten uit het lijstje zullen dan vast wel voorbij gekomen zijn op social media. Toch heb ik een aantal dingen opgeschreven die je misschien zullen verbazen.

Let’s talk about that!

10 dingen die je misschien niet wist van mij.

Een moeilijke opgave om 10 dingen te verzinnen, maar hier komt mijn rijtje!

Ik ben bang voor naalden! – Iets wat mijn vrienden en familie vast wel weet van mij. Ik ben echt als de dood voor naalden. Vroeger was ik zo bang, dat ik flauwviel als ik bloed moest prikken of een prik moest halen. De gedachte van het flauwvallen is er zo erg ingebleven, dat ik nu altijd flauwval als ik een prik moet halen. No joke…

Wat ik niet lust? Champignons en ananas. Ook echt niet lekker! Voor de rest kan je mij met veel eten blij maken. Waarbij 1 natuurlijk specifiek.:)

Addicted to…

Addicted to Nutella! Ja ik was echt zooo verslaafd aan Nutella. Mijn dag begon vroeger gerust met zo een vijf boterhammen met Nutella. Of eerder Nutella met boterhammen, haha. 1 pot in de week was nog niet genoeg! Iets wat sommige van jullie denk ik allang weten!

Ik heb een tweelingzus(je) 🙂 4 minuutjes jonger dan ik en een kop kleiner. Of je het verschil ziet? See for yourself! Find her on Instagram10 things you might not know about me!

Daarnaast heb ik nog een zus en een broer! Iets wat ook niet veel mensen weten. Mijn zus heeft nog een zoontje en een dochtertje en mijn broer een dochtertje en bijna een zoontje! Al een hele familie dus!

10 things you might not know about me!

Vroeger lustte ik geen chocolade. Ja dat geloof je vast niet, maar true story. Ik vond het echt niet lekker. Tot ik het bestaan van Nutella ontdekte. That’s when it goes wrong!

Ik ben links en ik doe ook alles linkshandig. Mijn tweelingzus is daarentegen juist rechts. Dus als je het verschil niet ziet, weet je waar je op moet letten!

Travel?

Ik heb een vriendje! Nu alweer 2,5 jaar. We wonen samen in een gezellig appartement in Monster.

Travel around the world! Dankzij mijn allerbeste ouders heb ik de mooiste reizen in mijn leven mogen maken. Ik heb plaatsen mogen zien waar ik alleen maar met mooie gedachtes naar terugkijk. Kenia, Mexico, Zuid-Afrika, Brazilie, Bali. Ik mag mooie dingen afstrepen van mijn bucket-list. En dit allemaal met zijn zusje en ouders!

Tennis – Naast het fitnessen en de gezonde levensstijl, tennis ik eigenlijk al heel mijn leven. Ik fitness pas 3 jaar en tennis nu alweer 12 jaar bij het selectie team van ‘s-Gravenzande.

Dit was mijn top 10. Als echte vriend of familielid komt dit lijstje je natuurlijk wel bekend voor! Als je mij nog niet zo goed kent, verbaast het je of wist je sommige punten al uit mijn lijstje? Ik ben benieuwd.

Hebben jullie nog een leuk onderwerp voor een nieuwe blog? Let me know!

 

X DailyDoseofdaph X Daphne Sonneveld

 

 

[socialpoll id=”2428835″]