My Life

Zomerse eetdagboek ; Day of my life

Bespaar Continu NL

Je bent al snel geneigd om in de zomer anders te eten dan in de winter. Simpelweg omdat je zomer anders in elkaar zit dan de winterse dagen. Maar wat eet ik op een zomerse dag? Eetdagboek van Daphne Sonneveld!

Wat eet jij op een zomerse dag?

In de winter is het voor veel mensen makkelijk vol te houden om een bepaald schema toe te passen. In de zomer heb je al snel veel momenten waarop je liever niet op een gezond voedingspatroon wil letten, maar lekker je wijntje wilt drinken en een terrasje aan het strand wilt pakken. Hoe ga ik daar mee om? Voordat ik op vakantie ging heb ik extra goed op mijn eten gelet zodat ik een lichte speling had als ik op vakantie ging! Tijdens de vakantie heb ik mij iets teveel laten gaan, maar daar is de vakantie ook voor toch! 🙂

Nadat ik terugkwam van vakantie heb ik redelijk goed op mijn eten gelet, maar liet ik een lekker ijsje niet staan. Gedurende de zomer bleef mijn gewicht dus gelijk. Prima, vond ik!

Maar wat eet ik nu op zo een dag? Ik kies een normale werkdag uit. Hierbij zet ik alleen de producten neer en niet de hoeveelheid gram, omdat dit niet relevant is. Ieder persoon is anders, dus ook de hoeveelheid gram aan voeding die je binnen moet krijgen.

06.30 uur – Ik start de dag met koffie en thee. Als mijn dag vroeg begint en druk wordt, neem ik beide. Als ik een minder drukke dag heb, neem ik geen koffie. Daarnaast bestaat mijn ontbijt bijna altijd uit: Havermout met soja-eiwitpoeder en lijnzaad.

10.30 uur – 2 wasa crackers met kipfilet en een plakje ontbijtkoek 0% suiker. Een redelijk groot tussendoortje, maar als mijn dag vroeg begint, heb ik ook snel weer honger 😉

12.30 uur – Mijn lunch bestaat uit 4 wasa volkoren crackers met runderrookvlees, fricandeau of kipfilet. Net wat er in huis is. Daarnaast neem ik nog een handje cashewnoten.

16.00 uur – Mijn tweede tussendoortje varieert vaak. Het ligt er maar net waar ik trek in heb. Soms een stuk fruit met een plakje ontbijtkoek, of weer wat crackers. Ook ben ik de laatste tijd verslaafd aan de Clean protein bar van Body en Fit ! Een perfecte reep voor het sporten. Vaak sport ik voor het eten of na het avondeten. Als ik voor het eten wat meer energie wil hebben, neem ik een clean protein bar.

18.00 uur – Ik vind het avondeten nooit iets heel boeiends. Ik hou meer van de ontbijtjes ;). Qua avondeten, zal het niet veel meer variëren dan aardappels of rijst, groenten en vis of kip.

22.00 uur – Vlak voor het slapen neem ik, als ik nog een beetje trek heb, een bakje soja-yoghurt met een handje muesli. Als ik na het sporten trek heb, neem ik af en toe een soja-eiwitshake.

Zo ziet een basis-dag uit mijn zomer eruit wat betreft eten! En hier prop ik af en toe nog een lekker Italiaans ijsje tussen!

Dailydoseofdaph.x

 

9 Comments

 1. Discount new balance Online

  25 juni 2018 at 03:34

  Discount new balance Online

  I just added this website to my favorites. I really like reading your posts. Tyvm!

 2. adidas official website

  24 juni 2018 at 16:54

  adidas official website

  Interesting point of view. Wondering what you think of its implication on society as a whole though? Sometimes people get a little upset with global expansion. I will be back soon and follow up with a response.

 3. buy birkenstock

  23 juni 2018 at 19:00

  buy birkenstock

  These kind of post are always inspiring and I prefer to check out quality content so I happy to stumble on many first-rate point here in the post, writing is simply huge, thank you for the post

 4. authentic new balance shoes

  23 juni 2018 at 07:06

  authentic new balance shoes

  I was just chatting with my coworker about this today at lunch . Don’t remember how we got on the subject in actual fact, they brought it up. I do recall eating a wonderful steak salad with cranberries on it. I digress

 5. ecco shoes on sale online

  22 juni 2018 at 21:04

  ecco shoes on sale online

  Really good post. I learn something mroe challenging on different blogs everyday. It is recommended stimulating to enjoy a book content from other writers and become familiar with a little something from their store. I want to apply certain of that con…

 6. shop karen millen

  21 juni 2018 at 20:38

  shop karen millen

  hills schlumberger fortunion wanderlust commi grapple levond catastrofe brommel

 7. Zo overleef je de nacht met zomerse temperaturen - DailyDoseofDaph

  21 juni 2018 at 17:32

  […] zo lekker op een warme zomeravond als een koud drankje. Toch is het beter dat biertje of glas wijn te laten staan in de uren voor je […]

 8. cheap adidas superstar womens

  21 juni 2018 at 08:23

  cheap adidas superstar womens

  This is a smart blog. I mean it. You have so much knowledge about this issue, and so much passion. You also know how to make people rally behind it, obviously from the responses. Youve got a design here thats not too flashy, but makes a statement as bi…

 9. fitflop on sale

  20 juni 2018 at 21:53

  fitflop on sale

  advice. I appreciate you taking time to share such valuable information. I had no clue on some of the things you mentioned earlier, thanks!

Geef een reactie