Bespaar Continu NL

Tijdens het hardlopen, fitnessen, sporten, naar school fietsen, noem maar op, is het fijn om even lekker muziek te kunnen luisteren. Nu heb ik, en misschien velen anderen, een klein irritatiepuntje aan het luisteren van muziek. Zeker tijdens het hardlopen. De ellenlange snoertjes die erbij komen kijken. How to deal with it? New earplugs? Read on!

 

SUDIO SWEDEN

Ik heb een super cadeau gekregen van SUDIO, namelijk de Sudio Bluetooth Earplugs (Koop Hier!)

Voor mij een hele uitkomst! Ik ben die lange snoertjes namelijk zat. Tijdens het hardlopen of fitnessen raken deze snoertjes geregeld in de knoop of hangen ze in de weg. Nu heb ik momenteel de Iphone 7, dus ik was op zoek naar bluetooth oortjes! De earplugs van sudio passen perfect bij de Iphone 7 (voor degene die zijn oog op de details heeft;))

De oortjes bevatten 4 verschillende maten, zodat ze precies passen bij jou oormaat:) Je hebt keuze uit de kleuren: zwart, wit, blauw en roze. Mijn Iphone is wit/goud, dus deze past er natuurlijk perfect bij.

Om gebruik te maken van de oortjes, moet je eerst de oortjes opladen en vervolgens kunnen ze maar liefst 12 uur mee. Daarna gewoon weer even opladen en weer door! Om de oortjes te koppelen aan je mobiel, druk je de homeknop in en stel je de bluetooth in op je mobiel. Vervolgens koppelen de 2 met elkaar, en klaar om te gaan.

Sudio staat voor kwaliteit geluid en een minimalistische stijl. Dit komt zeker tot zijn recht bij de oortjes. Je ziet dat de oortjes een geweldige kwaliteit bevatten en goed meegaan met de tijd van nu! De oortjes zijn redelijk prijzig, maar het is een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Ook krijg je niet alleen een paar oortjes, maar ook een leer hoesje waar je je oortjes veilig in kan opbergen. Er is goed op de detail gelet! Daar hou ik wel van.

SUDIO heeft mij een leuk cadeau gegeven en daarom mag ik jullie ook een klein cadeautje geven!

Met de code: Daphnesonneveld15 krijg je maar liefst 15% korting op je gehele aankoop op www.sudio.com !

Hebben jullie al ervaringen met de Sudio earplugs? Let me know!

Dailydoseofdaph@outlook.com

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]