Food

Mijn ontbijtje nowadays!Veel mensen zullen het antwoord al weten, omdat ik het afgelopen jaar addicted was (en nog steeds ben hoor) aan havermout! Maar ik heb het roer omgegooid!

Oke dat roer omgooien valt wel mee  ?. Ik wilde wat meer variatie in mijn ontbijt en ik heb besloten om de havermout even te laten voor wat het is en wat anders te gaan eten.. Muesli!

Om dat ik mij aan een voedingsschema houd, moet het natuurlijk wel passen in mijn calorie-behoeftes. Wat betreft het verschil met havermout zit er in muesli iets minder vet, en iets meer vezels in. Qua calorieen zit je redelijk gelijk! Toch vind ik muesli (met yoghurt) iets meer vullen dan havermout. Mijn voorkeur gaat dus ook uit naar muesli in de tijd dat ik zwaar train en probeer aan te komen en havermout in de tijd dat ik lichter train en wil afvallen!

Wat is nou precies mijn ontbijt recept?

  • 250 gram magere yoghurt
  • 75 gram muesli (de basisvariant)
  • 30 gram lijnzaad
  • 10 gram whey eiwitshake

Wat zijn jullie ervaringen wat betreft ontbijt? Laat je reactie achter!

Dailydoseofdaph.x

 

 

Eiwit korting Body en gym shop

Leave a Reply

CommentLuv badge