How to become a stylish man?! Een speciale blog voor de mannen

Bespaar Continu NL

Elke man in pak heeft al een pluspunt op het gebied van stijlvol. Maar hoe wordt je een stijlvolle man in perfectie en wat kun je beter achterwege laten? How to become a stylish man?!

How to become a stylish man?! Een speciale blog voor de mannen

Voor mouwlengte7 heb ik een blog mogen schrijven over mannenkleding! Hierbij ben ik ingegaan op de do’s en dont’s van een stijlvolle man!

Dont’s

Wat kun je beter niet doen als je een echte stijlvolle en geklede man wilt worden? Ten eerste; laat niet teveel blijken dat je een gestijlde man wilt worden/zijn. Blijf dicht bij jezelf.

Daarnaast is het belangrijk om niet teveel in 1 keer te veranderen. Ben jij nog niet ervaren op het gebied van business suits? Vraag vooral om hulp. Hier leer je zelf veel van. Als stijlvolle man is het een eigenschap om niet teveel te veranderen, maar in kleine stapjes, kleine veranderingen toe te passen.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk om te lezen:

Het leukste cadeau voor mijn vriend

American trend to Holland

Do’s

Maar wat moet je dan wel doen om die stijlvolle look en karakter te creëren? Allereerst is het belangrijk om uit te zoeken waar jouw smaak ligt. Hou jij echt van de business look of ben je meer van de nette casual? Creëer je eigen look. Ook hierbij kun je natuurlijk om hulp vragen. Die stijlvolle man gaat niet alleen om het nette kapsel, de perfecte lederen schoenen en de eigenschap om alles netjes en verzorgd te houden, maar ook om het juiste aansluitende pak.

 

Juiste pak

Om het juiste pak te vinden, begin je bij de onderkledij. Deze moeten niet zichtbaar zijn onder het pak en juist aansluiten. Een v-hals shirt bijvoorbeeld. Daarnaast is het belangrijk om het overhemd te dragen dat past bij jouw postuur. Zorg ervoor dat je de juiste lengtematen draagt. Een te korte overhemd is een no-go. Neem een kijkje op mouwlengte7 voor een groot assortiment aan kwalitatief goede overhemden met een mouwlengte voor iedere bouw. De pasvorm van de mouwlengte7 overhemden zijn niet alleen de gewone maten, maar ook gericht op slim fit voor de sportieve bouw. Ook is het assortiment opgebouwd uit verschillende doeleinden, zoals casual of zakelijk! Zo is er voor elke gelegenheid een perfect overhemd te vinden, met de juiste pasvorm.

How to wear? De belangrijkste tip voor een stijlvolle man is het blijven bij je imago en eigen stijl. Hierbij heb ik drie how to wear’s samengesteld!

Wear it 1

De nonchalante stijlvolle look. Combineer de perfecte overhemd met een net colbert, goede schoenen en een opvallende broek. Een speelse touch voor een business outfit.

How to become a stylish man?! Een speciale blog voor de mannen

Wear it 2

Een business-stijlvolle look. Door meer oog op kleine details te leggen, komt de stijlvolle man in je naar boven. Maak de outfit compleet met het overhemd die perfect aansluit.How to become a stylish man?! Een speciale blog voor de mannen

Wear it 3

Een business-look met een stijlvolle touch. Combineer een net overhemd, kwalitatief goed colbert met een stijlvolle stropdas om de outfit compleet te maken.

How to become a stylish man?! Een speciale blog voor de mannen

Door meer op de details te letten, zorg je voor het effect van een stijlvolle man. Details are the key to the style!

Dailydoseofdaph.x