Bespaar Continu NL

Lekker buiten de deur eten, maar wel op je macro’s letten?! Lees dan verder voor de beste healthy hotspots in Zuid-Holland!

Buiten de deur eten, hoeft niet meteen slecht te zijn. Neem is een bezoekje bij één van de volgende hotspots en gegarandeerd dat je hier een gezonde maaltijd kan eten!

1. Hills & Mills – Delft. Deze kleine health bar ziet er al super knus uit! Wil jij eens wat anders eten dan een salade of carpaccio, probeer dan wat nieuws bij Hills & Mills. Er worden alleen verse ingrediënten gebruikt voor de pure gerechten van Hills & Mills. Het merendeel van de gerechten op de kaart bestaat uit voldoende eiwitten, vitamines en mineralen. Heerlijk voor een Healthy lunch dus!

2. Yoghurt Barn – Den Haag. De Yoghurt Barn is al een waar succes in Amsterdam en Utrecht, en nu sinds kort ook in Den Haag. Het concept bestaat uit 5 verschillende soorten yoghurt die je kunt combineren met je eigen toppings. Heerlijke gezonde toppings, maar ook guilty pleasures als brownie of speculaas. Een echte aanrader is de Yoghurt Barn High Tea!

3. Spirit – Rotterdam. Het enige restaurant in Rotterdam dat het bio-kenmerk in zijn bezit heeft. Het restaurant werkt dus alleen met onbewerkte en pure producten. De trend van de superfoods zetten zij voort in het menu. Een leuk detail, spirit werkt aan de hand van een buffet. Je betaald per 100 gram eten! Zo is dit dus ideaal voor de kleine-, maar ook grote eter!
4. At Seven breakfast, lunch & tea – Amsterdam. Gezonde broodjes, shakes, sappen en superfoods of een heerlijke salade. Mijn favoriet, de vele soorten yoghurtjes met granola en fruit.

5. Roots – Amsterdam. De healthy hotspot van Zuid. Slowjuices, acai bowls, zelfgemaakte granola of een heerlijke smoothie! Oja, en heerlijke zelfgemaakte muffins zonder zuiker! Een aanrader voor de echte foodie.

6. Vegabond – Amsterdam. Wraps, soepen en salades. Maar dan de lekkerste! En gezond.

7. SLA  – Amsterdam. Toevallig ben ik er van de week een heerlijke salade wezen halen en dit is een echte aanrader! Je kan zelf een salade samenstellen of een salade van de kaart kiezen.

8. Pistache cafe – Den Haag. Acai bowls en avocado toast is hier gewoon op de kaart te vinden! Heerlijk!

Weet jij nog een echte aanrader voor een heerlijke gezonde lunch? Let me know in the comment!

DailyDoseofDaph.x

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]