Fitness, Lifestyle, My Life

Fitgirl problemen en de beste oplossingen!

Bespaar Continu NL

Elke fitgirl heeft zeker ervaring met de volgende problemen en natuurlijk heb ik de oplossingen voor je op een rijtje gezet! Let’s read on! Ontdek welke problemen jij zeker een keer hebt ervaren. Fitgirl problemen en de beste oplossingen! 

Fitgirl problemen en de beste oplossingen!

Als fitgirl, en zo noem ik iedereen die actief bezig is met een gezonde levensstijl, heb je vast en zeker wat problemen ervaren rondom je nieuwe healthy lifestyle. Dan heb ik het niet alleen over de kleding troubles, waarbij je elke maand nieuwe kleding moet kopen omdat je weer een maatje kleiner of groter hebt, maar ook de issues rondom haren wassen en gezond eten! Welke problemen ken jij? En natuurlijk heb ik wat oplossingen, hoe ik zelf in deze situaties reageer.

  1. Je moet minimaal ELKE DAG je haren wassen!

Zeker nu de zomer in volle gang is, ontkom je hier niet aan. Na een uurtje zweten in de sportschool, ben je com-pleet doorweekt! Ik heb zelf lang blond haar, dus die vette haren verschijnen al na 1 training. Wat is mijn oplossing?

Droogshampoo! Niet dat ik dit elke dag gebruik, maar ik heb het idee dat elke dag je haren wassen niet echt goed is voor je haar. Daarom gebruik ik regelmatig droogshampoo van Batiste. Voorheen gebruikte ik de gewone simpele droogshampoo, maar die heeft zo een nare geur en laat witte vlekken achter. De droogshampoo van Batiste heeft een lekkere geur en geeft geen vlekken! Ideaal dus!

Fitgirl problemen en de beste oplossingen!

 

2. Van guilty pleasures probeer je de gezondste variant te maken!

Pannenkoeken, frituren, mayonaise, dressings. Van alles probeer je natuurlijk de gezondste variant te achterhalen. Een makkelijke manier om toch je lekker pannenkoek te maken? Of de aardappeltjes in lekkere mayo te dippen? Hier komen ze!

You might like:

Fitgirl gewoontes

Wanneer ben je nou een fitgirl

Voeding of fitnessschema laten maken

  • Gezonde pannenkoeken maak je met de Real pancakes mix van www.bodyengymshop.nl. Voor 3 grote pannenkoeken ben je 25 gram eiwitten rijker en het is maar 160 calorieën! Love it! Gebruik bij je aankoop de code ‘bodyendaphne15’ en krijg 15% korting op de body en gym shop items (let op, alleen die van body en gym shop zelf)

Fitgirl problemen en de beste oplossingen!

  • Lekkere patatjes eten? Gebruik de airfryer en doe er wat zoete aardappelfriet in. Een gezonde variant en nog veel lekkerder. TIP. Gebruik de code ‘ daphnesonneveld’ bij de Homie airfryer en krijg maar liefst 25 euro korting op je aankoop!Fitgirl problemen en de beste oplossingen!
  • Dip je gezonde zoete aardappelfrietjes in de mayonaise van 2bslim en natuurlijk maak je je gezonde salade af met de dressing van 2bslim.

Fitgirl problemen en de beste oplossingen!

3. Als je op vakantie gaat, moet je minimaal een koffer extra meenemen voor je sportkleding!

Natuurlijk wil je op vakantie ook hard aan de bak en neem je genoeg outfits mee om elke dag te kunnen sporten. Of het er van komt is het tweede, maar niet geschoten is altijd mis! Om al die leuke setjes mee te nemen, heb je echt een extra koffer nodig!

Oplossing? De suit suit koffer! Afgelopen vakantie naar Italië heb ik de mooie suit suit koffer van Duifhuizen meegenomen, inclusief de inpakhoezen en weekendtas! Zo kan je alle spulletjes makkelijk en overzichtelijk opbergen. Pluspunt, de koffer is zo groot, daar heb je niet nog een koffer bij nodig! Een echte aanrader dus!

 

4. Kort, korter, kortst

In deze hete zomermaanden, wil je het liefst zo luchtig mogelijk trainen, als het gaat om kleding natuurlijk. Om dan niet al te naakt over te komen, moet alles goed op zijn plek blijven zitten en moet je er ook nog eens fashionable uitzien. Problem! Waar vind je die toffe kleding, die precies doet wat je ervan vraagt?

Oplossing? American vintage!

Van American Vintage hebben ze de mooiste klassieke sportkleding die lekker luchtig is en waar je dus een goede workout in kan trainen! Ik raad het je zeker aan!

Fitgirl problemen en de beste oplossingen!

 

5. Vaak uiteten, maar wel gezond?

De zomermaanden staan in het teken van lekker vaak uit eten, genieten van het lekkere weer en late avonden op het strand. Daarbij wil je natuurlijk wel genieten en niet teveel op je calorieën letten. Wat doe je dan? Bestel een gezonde maaltijd bij Foodora. Zo kan je lekker op het strand van een gezonde salade genieten, plus, je betaalt je niet scheel aan al het eten van de strandtentjes!

Fitgirl problemen en de beste oplossingen!

Heb jij ervaring met deze fitgirlproblems? Of heb jij er nog een paar aan toe te voegen? Let me know in the comments! Vond je dit een leuke blog? Laat een like achter!

Wil je altijd op de hoogte blijven? Like dan mijn Facebookpagina en je ziet als eerste de nieuwste blogs online komen! Fitgirl problemen en de beste oplossingen! 

Lots of love!

X Daphne Sonneveld X Dailydoseofdaph

 

[socialpoll id=”2427338"]