Deze week heb ik eindelijk weer wat toffe campagnes geschoten, het weer liet het eerder helaas niet helemaal toe maar nu hebben we zaterdag toch nog wat kunnen doen gelukkig! Daarnaast was het niet zo een rustig weekendje als ik had verwacht haha! Let’s read on Diary week 8: Cornelis, sporten en nieuwe campagnes!

Diary week 8: Cornelis, sporten en nieuwe campagnes!

Ik heb deze week veel nieuwe campagnes online kunnen zetten en er komen nog heel wat leuke dingen aan! Afgelopen week stond de campagne van Vakantie veilingen op de planning en die is inmiddels live! Daarnaast heb ik heel wat leuke items van Fabienne Chapot geshoot en de campagne van Danone.

Diary week 8: Cornelis, sporten en nieuwe campagnes!

Nieuwe sportkleding van Stronger

Heb je dat ook altijd? Dat je opeens veel meer zin hebt om te sporten als je nieuwe sportkleding hebt? Dat heb ik dus ook! haha. Vorige week ontving ik kleding van Stronger en ik ben echt super blij met het setje! De kleur vind ik echt heel gaaf, wel moet je de kleding een maatje groter bestellen dan je normaal doet. Ik heb een M genomen in de legging en hij is nog steeds iets te kort voor mij helaas, maar de rest van de outfit zit perfect! Gebruik de code daphne20 voor 20% korting op jouw outfit

Diary week 8: Cornelis, sporten en nieuwe campagnes!

Mijn favoriete eiwitpoeder en repen!

Sinds 1,5 jaar maak ik gebruik van de eiwitrepen en shakes van Personal Protein en ik ben er nog steeds zo blij mee! De eiwitpoeders bevatten geen gekke kleur- en smaakstoffen, wat perfect is! Om er een lekker smaakje aan te maken zijn er verschillende sprays met smaken als chocola, oreo, caramel, banaan en nog veel meer!

Diary week 8: Cornelis, sporten en nieuwe campagnes!

Tennissen met Doom

Zaterdag heb ik weer is een goed uurtje getennist met Doom, sinds kort hebben we op ‘s Gravenzande een tennishal wat het fijner maakt om ook in de wintermaanden een balletje te slaan. Ondanks dat we niet meer zo veel spelen, is het toch lekker om het goed te onderhouden!

Diary week 8: Cornelis, sporten en nieuwe campagnes!

Drankje doen bij Cornelis

Ik zou dit weekend rustig aan doen, maar dat is helaas weer niet goed gelukt. Vrijdagavond hebben we een drankje gedaan bij Cornelis in Rotterdam en zaterdag hebben we lekker gekookt bij Lot, waarna we toch hebben besloten om even te gaan stappen in Den Haag!

Diary week 8: Cornelis, sporten en nieuwe campagnes!