My Life

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Bespaar Continu NL

Yup, je leest het goed. Vanaf deze week start ik met iets nieuws: een week diary. Ik zal elke week op zondag een blog online zetten waarbij ik deel wat ik die week heb gedaan. Lekker tegen de richting, maar ik begin de week voor het nieuwe jaar, haha! Let’s read on voor Week diary week 1: Daphne Sonneveld

Week diary week 1: Daphne Sonneveld

Elke week zal ik jullie op de hoogte houden van een week diary! In plaats van vloggen (want nee, dat ga ik nog steeds niet doen!) start ik met een wekelijkse blog over de voorgaande week. Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden! Let me know. Natuurlijk beleef ik niet de hele week allemaal toffe uitjes enzo, maar deel ik graag ook wat ik de rest van de dag allemaal doe.

Fotoshoot voor de closet sale!

Afgelopen weekend heb ik een toffe fotoshoot gehad bij het By Danie Styleschool in Amsterdam, voor de Girls Going wild closet sale in samenwerking met Danie. De foto’s zijn echt gaaf geworden! Ben jij aanwezig 28 januari? Geef het aan op onze Facebook!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Het is weer maandag. Ik begin pas op 2 januari met mijn nieuwe baan bij JPT Personal training & coaching, dus ik ben al heerlijk een hele maand aan het genieten van het bloggen/influencen en natuurlijk wat ontspanning. Wel mag ik alvast wat opdrachten uitvoeren voor mijn nieuwe baan, waar ik als marketing/communicatie medewerker aan de slag ga.

De focus ligt op sporten, dus daar ga ik mij helemaal thuisvoelen. Hier ben ik van 9 tot 3 mee bezig. De dag gaat snel!

Rond 3 uur schrijf ik wat blogs en beantwoord ik mailtjes die zijn binnengekomen. Ik heb momenteel 35.000 volgers op Instagram en met dit aantal krijg je geregeld vragen voor samenwerkingen. Ik ben er ondertussen wel achter gekomen dat ik niet op elke samenwerking ja moet zeggen. Het moet echt bij mij passen en geloofwaardig zijn, anders sla ik het aanbod af.

Éen van mijn doelen bij samenwerkingen, was Supertrash als partner en eindelijk is dit gelukt! Hier ben ik echt super super blij mee en het voelt fijn als je wat behaalt waar je al lange tijd naar streeft.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Na het werken, ben ik lekker met mijn vriend op de bank gaan zitten en de film ‘ The Mountain between us’ gekeken. Echt een aanrader!

Work, work, work

Dinsdag begon de dag weer vroeg. Ik startte om 8 uur met nog wat werkzaamheden voor JPT en daarna besloot ik om weer wat blogs te schrijven. Ik merk dat ik het schrijven weer veel leuker begin te vinden, omdat ik steeds meer onderwerpen heb waar ik graag over schrijf. Daarnaast krijg ik ook veel aanvragen voor het schrijven van blogs, dus daardoor gaat het schrijven ook weer groeien!

Aan het einde van de dag ben ik samen met Ashley gaan sporten en om dan thuis te komen waar al een heerlijk gerechtje op mij stond te wachten! Ideaal als je vriend kan koken!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Woensdag

Vandaag ben ik om 8 uur gaan leren voor mijn studie. Ik doe momenteel een cursus Copywriting. Dit doe ik om mijn werk, het influencen en bloggen te versterken met meer kennis en ervaring op het gebied van schrijven. Ik vind het fijn om hier alsmaar in te blijven groeien. Van 8 tot half 11 heb ik geleerd. Rond 11 uur heb ik een belafspraak met een potentiële samenwerking en dit gaat een leuk project worden! Dit mag ik helaas nog niet verklappen, maar dit zal nog terugkomen in mijn blog!

Daarna heb ik mij voorbereidt voor een afspraak bij Hot Yoga & Beaty Studio. Deze afspraak heeft geleidt tot een leuke samenwerking en het voordeel? Het is op loopafstand van mijn huis! Ik ben vervolgens weer verder gegaan met het beantwoorden van mijn mailtjes, foto’s maken van kleding om online te zetten op United Wardrobe en daarna weer wezen sporten met Jill.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Get my nails done before Christmas!

Donderdag ben ik de de dag gestart met leren voor mijn studie en daarna nog even snel naar de sportschool geweest, voor de leuke afspraken konden beginnen. Om 1 uur had ik een afspraak met Diantha van Lash XL om mijn wimpers te laten doen. Ik heb dit nu 1 keer gedaan en het bevalt mij echt goed, daarom ga ik weer langs voor de feestdagen! Om 3 uur heb ik een afspraak bij Beauty Que Amsterdam om mijn nagels te laten doen. Hier laat ik nu ook al best lange tijd mijn nagels doen, omdat ze echt lang en goed blijven zitten. Ik heb altijd gellak op mijn nagels, niet nep hoor.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Na dit optut middagje, ben ik naar de Winterparade in Amsterdam Rai geweest, echt een aanrader! Samen met Iris en Rowan zijn we uitgenodigd om de opening van het event bij te wonen. Als je aankomt op het event zie je al een groot reuzenrad met prachtige lichtjes en veel gezelligheid rondom de kerstmarkt. Binnen was een schaatsbaan geplaatst met daaromheen een soort foodtruck festival, echt heel leuk gedaan!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Weekend!

Ahh wat een leuke dag, vandaag ben ik heerlijk naar Rotterdam geweest om kerstcadeaus te kopen met mijn vriend! Echt leuk! En we zijn goed geslaagd natuurlijk.

Bij thuiskomst lagen er weer veel leuke pakketjes te wachten! Een daarvan was de I dance audio koptelefoon. Ik vind dit heel handig bij het sporten, omdat ik dan gewoon mijn telefoon in de kluis kan laten liggen en via mijn Garmin horloge de muziek kan afspelen.

Dit is de koptelefoon waar ik het over heb, via de foto kan je hem op de website bekijken!

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Gourmet!

De dag begon iets later, omdat we gisteren naar een feestje zijn geweest. Vanmiddag kreeg ik een prachtige nieuwe lingerieset van Hunkemoller binnen, van de nieuwe Doutzen collectie. Echt super mooi.

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Deze dag staat er een gourmet met de vrienden van mijn vriend op de planning! Alle vriendinnen gaan mee, dus een gezellige grote boel! 

Diary week 1: Daphne Sonneveld

Laat Kerst maar beginnen

Kerstavond alweer! Vandaag begint het feestje. Mijn vriend zijn ouders zijn uit elkaar en de mijne ook, dus dat wordt altijd veel families af gaan, maar dat maakt het juist wel weer leuk vind ik. Vanavond gaan we gezellig bij de vader van Michael eten, en ik weet dat er dan veel lekkers op tafel komt haha, dus ik heb er zin in!

Dit was mijn weekblog! Laat een reactie achter onder de blog of op Facebook om even te laten weten wat je hiervan vindt! Dan ga ik er graag mee verder! Diary week 1: Daphne Sonneveld

Diary week 1: Daphne Sonneveld

28 Comments

 1. basement finishers denver

  24 juni 2018 at 07:12

  basement finishers denver

  Contract pro basement finishers denver that’s available and ready to go now in addition currently available now only!

 2. design builder construction

  24 juni 2018 at 05:11

  design builder construction

  Locate now amazing metal church buildings contractor currently available and now in stock in addition at the best price at this location only!

 3. prefab steel buildings

  24 juni 2018 at 05:11

  prefab steel buildings

  Locate now licensed tenant improvements construction currently available and in stock and currently available at this location only!

 4. steel building suppliers

  24 juni 2018 at 03:20

  steel building suppliers

  Locate now amazing prefabricated metal buildings that is available and in stock and on sale at this location only!

 5. sump pump denver

  23 juni 2018 at 17:45

  sump pump denver

  Contract superior See All that is available and ready to go now and on sale now only!

 6. how to build a metal building

  23 juni 2018 at 16:25

  how to build a metal building

  Contract here for professional metal church buildings that’s available and now in stock and reasonably priced at this location only!

 7. large construction projects

  23 juni 2018 at 13:46

  large construction projects

  Locate now professional design builder that are available and now in stock in addition at the best price at this location only!

 8. china business consulting

  23 juni 2018 at 13:24

  china business consulting

  See professional chinese sourcing business that’s in stock plus on sale today!

 9. china manufacturer

  23 juni 2018 at 10:57

  china manufacturer

  Get professional advice on importing from china currently now in stock plus at great prices today!

 10. china sourcing service

  23 juni 2018 at 07:31

  china sourcing service

  Get top china manufacturers that’s now in stock and currently available today!

 11. chinese sourcing

  23 juni 2018 at 05:12

  chinese sourcing

  Find here top china product supply that are in stock and on sale today!

 12. metal building kits

  23 juni 2018 at 03:31

  metal building kits

  Locate now amazing design build firms currently available and now in stock and at the best price at this location only!

 13. small construction projects

  23 juni 2018 at 03:29

  small construction projects

  Get contracted to professional steel building erector that are available and now in stock in addition on sale at this location only!

 14. chinese sourcing business

  23 juni 2018 at 00:16

  chinese sourcing business

  Get professional china wholesale currently available plus on sale today!

 15. commercial steel buildings

  23 juni 2018 at 00:03

  commercial steel buildings

  Get contracted to licensed steel warehouse construction that are available and now in stock and at the best price at this location only!

 16. china sourcing service

  22 juni 2018 at 21:41

  china sourcing service

  Get top find manufacturer china currently available and reasonably priced today!

 17. china sourcing solutions

  22 juni 2018 at 18:18

  china sourcing solutions

  See the best china sourcing fairs that’s available and currently available today!

 18. china product sourcing

  22 juni 2018 at 15:34

  china product sourcing

  Find top quality china factory currently now in stock plus on sale today!

 19. concrete construction

  22 juni 2018 at 14:22

  concrete construction

  Contract here for licensed metal building contractors that is available and in stock and at great prices at this location only!

 20. china product procurement

  22 juni 2018 at 05:01

  china product procurement

  Find here the best china sourcing reports that’s available and at great prices today!

 21. best steel building contractor

  22 juni 2018 at 00:58

  best steel building contractor

  Contract here for amazing steel building erectors that’s available and in stock and currently available at this location only!

 22. sourcing in china

  21 juni 2018 at 15:41

  sourcing in china

  Get top electronics suppliers currently in stock and currently available today!

 23. how to build a metal building

  21 juni 2018 at 11:28

  how to build a metal building

  Get contracted to licensed design build firms that is available and in stock and currently available at this location only!

 24. business consulting china

  21 juni 2018 at 09:14

  business consulting china

  Find the best china sourcing company that’s now in stock and at great prices today!

 25. concrete construction

  21 juni 2018 at 05:54

  concrete construction

  Locate now amazing metal building erection currently available and now in stock in addition on sale at this location only!

 26. China outsourcing

  21 juni 2018 at 02:55

  China outsourcing

  Find here top quality outsourcing to china that are now in stock plus reasonably priced today!

 27. china product procurement

  21 juni 2018 at 02:42

  china product procurement

  See the best china sourcing that are available and currently available today!

 28. steel building suppliers

  20 juni 2018 at 22:26

  steel building suppliers

  Contract here for licensed office renovations contractor that are available and in stock and at the best price at this location only!

Geef een reactie